Nedeljni horoskop od 4.-8.februara

05 FEB 2019
Autor:
Medicicom

OVAN
Pred vama je jedna vrlo energična nedelja, ali za razliku od prethodne kad ste zaokupirani bili poslom, tokom ove nedelje
ćete se više opuštati i družiti. Moguće je poznanstvo sa nekim sa interneta, ali isto tako je moguć i poziv za inostranstvo. Ukoliko ste se uputili ka inostranstvu, ovo je vaša srećna nedelja. Dobra vam je nedelja za uključenje u neke društvene aktivnosti; dobra za potpisivanje ugovora i za naplatu. Moguće je nova mogućnost za uvećanje budžeta. Na planu ljubavi tokom ove nedelje je moguće ostvarenje neke priče na koju ste dugo čekali. Ukoliko ste zauzeti,neka dobra promena će vas učiniti zadovoljnim.


BIK
Ove nedelje sva pažnja će vam biti usmerena na posao i zaradu. Osećate da vam vaše angažovanje ipak donosi neke plodove, te da vredi ulagati svoje vreme i znanje. Ovaj put ih može doneti brže nego što očekujete. Moguća su dobra dešavanja u okviru kolektiva ili saradnika sa kojima radite. Potrudite se da ostanete u toku, jer vam ide mogućnost za napredovanje. Postoji šansa za odlazak u inostranstvo ali isto tako i ljubav vam se može pojaviti ''izdaleka''. Neka ljubavna priča će težiti da se zaokruži i da se nešto konačno odluči. U susret vam ide stabilizacija ljubavnog života, ali na vama će biti da sve nejasnoće raščistite i pokažete koliko vam je zaista stalo i čemu sa dalje nadate.BLIZANCI
Vladar vašeg znaka tokom ove nedelje nalaziće se u polju inostranstva, pa će i vama fokus i radoznalost ići sve dalje. Bićete raspoloženi za sticanje novih znanja a moguće je i iznenadno putovanje. Ova nedelja vam je dobra i za obnovu nekog odnosa koji je po malo se utišao. Možda će neke stvari ostati prećutane, ali ipak sam odnos se neće urušiti. Vaše raspoloženje tokom cele nedelje zračiće pozitivizmom i razigranošću. Plenićete pažnju i podići svoju popularnost. Pratiće vas dobra energija pa će i na poslovnom planu sve biti kako želite.
Moguća je poslovna ponuda preko nekog saradnika za inostranstvo.RAK
Većini pripadnika ovog vodenog znaka ova nedelja može biti u znaku - rešavanja papirologije, poreza oko nekretnina,računa, i bavljenju svim onim aktivnostima koji nisu svojstveni rakovima i za koje će osećati da im oduzimaju vreme. Stalno možete biti u nekim kalkulacijama i imati osećaj da negde je neki propust učinjen. Nešto ćete poželeti da krene ispočetka, kako bi uspeli da se bolje usresredite. Ili ćete sami napraviti novi početak po svom iskustvu i planiranju. Suštinski bi trebalo da vam bude produktivna nedelja i da obećava poboljšanje finansija. Na planu ljubavi bićete slobodniji nego inače. Moguće i spremni za neki novi izlazak. U vama biće povećana želja za avanturizmom i druženjem. Pokušajte svoje obaveze da malo smanjite a više da izlazite i da se družite. Neka stara ljubav može vam uneti preokret u vašem životu.
LAV
Pred vama je jako dobra nedelja na partnerskom planu, ali i za nove poslovne saradnje ili sprovodjenje nekog planiranja. Situacija vam se značajno na bolje menja i bićete jako zadovoljni kako ide, uglavnom, po vašem navodjenju. Imaćete mnogo novih ideja, bićete radoznali i društveno aktivni. U jednom momentu bićete u samom centru pažnje a i uživaćete specijalnu naklonost vama važne osobe. Moguće je da ćete učiniti neku dobru promenu na sebi.  Moguće je putovanje u okviru neke grupe ili ćete planirati neki društveni izlazak. Kako vam je polje javnosti aktivirano, tako teško će te podnositi izolaciju i zatvoren prostor. Ova nedelja je za vas važna da ''vidite i budete vidjeni''; sve će dolaziti u obzir sem ostajanja kući.DEVICA
Većini pripadnika ovog zemljanog znaka će preko potrebna biti promena na poslovnom planu, ali i na zdravstvenom. Neke navike će biti potrebne da se menjaju kako bi vam prosperitet krenuo u susret. Prijaće vam da budete samostalni i da samostalno odlučujete. Skoncentrišite sve svoje ideje i krenite u realizaciju. Moguće su razne neplanirane situacije, ali sve će vam one biti znak da vam se nešto u životu menja. Na planu ljubavi ako ste sami sebe osudili na čekanje, vreme je da se angažujete. I tu se mogu dogoditi nizovi neverovatnih situacija ali one će vam pomoći da nešto prevazidjete i da život počnete da posmatrate i malo opuštenije. Planeta ljubavi vam ulazi u polje kreativnost, pa je sad vreme da malo olabavite ''kočnice'' i krenete u avanturu kreiranja zabavnijeg života.VAGA
Većini pripadnika ovog znaka ide jedna mirna nedelja u susret. Uživaćete da budete u svom domu i da u njemu udišete harmoniju. Moguće je veće angažovanje preko društvenih mreža i više zabave sa prijateljima. Uživaćete u već izgradjenim odnosima, ali ipak na planu ljubavi se mogu dešavati neobične situacije. Nećete biti mnogo spremni na izazove, ali izazovi će sami birati vas. Bićete raspoloženi da dajete svoj doprinos nekoj dobroj promeni. Inspirisaće vas kreativne osobe a uživaćete i obnavljati energiju medju decom. Na poslovnom planu otvara vam se put u neki veći projekat. Moguće je da će tražiti putovanje.
ŠKORPIJA
Većina pripadnika ovog vodenog znaka će najviše energije ulagati u ostvarenje svojih zamisli oko privatnog biznisa. Pratiće vas odlična energija ali i odredjeni prkos. Verovatno ćete pokušavati da sprovedete u delo nešto što će tražiti originalniji pristup ali i podršku porodice. Na ljubavno porodičnom planu biće potrebno da budete malo kompromisniji ukoliko želite da situacija bude harmonična. Ukoliko je potrebno nešto da ispravite, ova nedelja doneće vam mogućnost  za reformu i napredak. Ukoliko ste u potrazi za ljubavlju, neko putovanje može vam doneti interesantno poznanstvo koje kasnije se može razviti u pravu ljubav!


STRELAC
Deluje kao da ste stalno za nešto zabrinuti, da vam je nešto nejasno ili da ste po malo izgubili prvac, a u suštini ništa nije tako loše, niti vam je sreća okrenula ledja. Mogu vas mučiti razne dileme u toku ove nedelje, neki kraći put bi vam mogao doneti kako poboljšanje energije, tako i neke odgovore. Sport bi vam takodje mogao poboljšati raspoloženje i vratiti optimizam. U komšiluku bi mogli imati sjajno društvo i ostvariti neko novo poznanstvo. Na planu ljubavi situacija je stabilna iako vam može delovati da je isuviše mirno. Ukoliko ste u potrazi za partnerom, dogodiće vam se neplanirano i iznenada. Ova nedelja je dobra, pozitivna nedelja i doneće vam bar jedan dobitak. Ide vam poboljšanje finansija.


JARAC
Ova nedelja vas upućuje na finansijsko poslovno angažovanje jer je moguće poboljšanje. Takodje nije loše ni za traženje novog posla. Neki nagli preokret situacije ići će vam u korist i doneti neku sigurnost. Možda ste u prethodnom periodu nailazili na nerazumevanje, možda se čak i suočavali  sa nekim svojim strahovima, ali sada se situacija menja i ozbiljnije ćete svemu pristupiti i osloboditi se. Osećate da je vreme da se ozbiljno zauzmete za sebe, i biće uspeha. Samo vodite računa da ne preterujete u svojim zahtevima i isticanju samo vaših potreba. Planeta ljubavi se nalazi u vašem znaku, pa ćete privlačiti pažnju više nego obično. Ovo je nedelja koju bi trebalo da posvetite i svom imidžu i boljem predstavljanju sebe u javnosti. Prijaće vam da se ulepšavate i ulažete u sebe.  Obratite pažnju na porodične odnose.VODOLIJA
Osećate se kao ''svoj na svome'' i ide vam sjajna nedelja u susret! Bićete vidno raspoloženiji, sa dobrim humorom i vaše pozitivne osobine biće lepo primećene. Svi će želeti da budu u vašem društvu i sa oduševljenjem će pratiti šta pričate. Merkur je u vašem znaku, glasnik ste celom Zodijaku i najprimećeniji znak tokom cele nedelje! Iskoristite dobru energiju za ostvarenje svojih želja i ambicija! Finansijama ide poboljšanje, bićete veoma maštoviti i kako još dodatno da zaradite. Moguće je da ćete stalno biti aktivni i društveno angažovani ali što se ljubavnog života tiče, tu vam se može dogoditi nešto što će želeti da bude daleko od očiju javnosti. Možda je i bolje na neko vreme da uživate ljubav u tajnovitosti i povučenosti od radoznalih pogleda. Stanje je stabilno, na vama je samo da ga učinite čarobnim i vrednim trajanja dugo, dugo.

RIBE
Tokom ove nedelje većina pripadnika ovog vodenog znaka će razmišljati o svom životu i kuda on ide? Moguće je da ćete se osećati usamljenim ili da ćete imati potrebu da više vremena provodite u samoći i razmišljanju. Na poslovnom planu vam idu kako dobici, tako i troškovi; ali najmanje ćete se opterećivati time. Mogući su veći problemi na emotivno ljubavnom planu. Potreban vam je novi izazov, nešto što će pokrenuti vašu kreativnost i inspiraciju. Ljubav potražite medju prijateljima ali moguće je i iznenadno pojavljivanje osobe iz prošlosti. Ubacite u svoj raspored neku novu aktivnost, želju i plan. Nešto što će stalno da vas budi i pokreće. Vreme je da se stabilizujete i zauzmete za ono što želite u svom životu dugoročno.

 

 

Milena Tijanić, astrolog

Facebook: Astrologija, ljubav i život

 

Naši partneri

Pročitajte još...

20 JAN 2019 Autor: Medicicom

Crveni "krvavi" mesec 21.januar