Sajmovi hrane i zdravog življenja

29 NOV 2019
Autor:
Medicicom

 

U godini 110. obljetnice neprekinutog rada Zagrebačkog velesajma, SAJMOVI HRANE I ZDRAVOG ŽIVLJENJA slave svoj 10. rođendan i kvalitetu tradicije podižu na novu razinu.

Središnje nacionalno događanje na temu hrane, zdravog življenja i povratka prirodnoj ravnoteži komplementarnim pristupima, ove se godine održava u zajedničkom terminu s novim projektom CroAGRO, međunarodnim sajmom poljoprivrede, poljoopreme i mehanizacije, od 5. - 8. prosinca 2019.

 

 

 

Sajmovi zdravog življenja sa svojim prepoznatljivim segmentima Organica, APItera i Mystic iz godine u godinu bilježe sve veći interes posjetitelja, izlagača i stručnjaka, a od prošle su nadopunjeni segmentom hrane te svrstani u vrh ponude ovakvih tematskih događanja.

Koje nas teme očekuju na predstojećem Sajmu

Od teme hrane posjetitelji mogu očekivati proizvode čiji nazivi su zaštićene oznake izvornosti, zaštićene oznake zemljopisnog podrijetla, proizvode hrvatskih farmi i polja, ekološke proizvode, hrvatske otočne proizvode te proizvode nosioce oznaka Hrvatska kvaliteta i Izvorno hrvatsko. Cilj je promocija kvalitete hrvatskih poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda.

 

Znastveni dokazi u nekovencionalnoj medivini

U petak i subotu (6. i 7. 12.) održati će se 13. HUPED-ov međunarodni kongres: "ZNANSTVENI DOKAZI U NEKONVENCIONALNOJ MEDICINI".

Izlagački segment sajmova obuhvaća četiri programske cjeline:

1. HRANA u najširem smislu: voće, povrće, mliječni proizvodi, pića i napitci, delikatesna hrana, začini...

2. ORGANICA & Kronoplja: organski certificirana hrana i proizvodi, biodinamička proizvodnja, ljekovito bilje, uređaji za pripremu zdrave      hrane, dodaci prehrani, ekološko sjemenje, proizvodi od industrijske konoplje...

3. APItera: med i proizvodi od meda, apiterapija, apikozmetika, pčelarska oprema...

4. MYSTIC: prirodna, energetska i duhovna medicina - aromaterapija, akupresura, su-jok, ayurveda, feng shui, tehnike za sklad duha i tijela, masaža, bioenergoterapija, zvukoterapija, radiestezija i štetna zračenja...

 

 

 

Prošle godine na Sajmovima zdravog življenja sudjelovalo je 250 domaćih i inozemnih izlagača uz održanih 180 sati programa na 7 lokacija.

Prostor Sajma

Prostorno, Sajmovi hrane i zdravog življenja i CroAGRO obuhvatit će do 27.000 m2 zatvorenog paviljonskog prostora (na raspolaganju su paviljoni 6, 7, 7A, 8, 8A, 9, 10A, 11A i 11D).

 
Stručno-edukativni program

Trademark Sajmova hrane i zdravog življenja je raznovrstan i kvalitetan program. Svake se godine priprema s posebnom pažnjom i vrsnim domaćim i inozemnim stručnjacima na zadovoljstvo svih posjetitelja.

 

 

 
Posjet

Sukladno preliminarnoj obradi tržišta, očekujemo posjetitelje iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine te ostalih zemalja u okruženju. Budući je sajam promotivno-prodajnog i kongresnog karaktera, očekuju se poslovni posjetitelji i najšira javnost. Jednako tako, za očekivati je i veći broj posjetitelja budući se istovremeno održava međunarodno poznati Advent u Zagrebu. Predviđena je ulaznica za sajam po promotivnoj cijeni od 20,00 kn.

 

 

 

Naši partneri

Pročitajte još...

20 JUL 2019 Autor: Medicicom

Pregled organizma kvantnim magnetnim analizatorom