7 stvari koje vam mogu promjeniti život

18 APR 2018
Autor:
Medicicom

 

Ako nisi zadovoljan situacijom, atmosferom, kolektivnom svješću ne miri se sa tim.

Mjenjaj nešto.

Najbolji način za to je promjena samog sebe. To je ustvari i jedino što možemo sa sigurnošću da uradimo. Mjenjajući sebe postepeno će se mjenjati i ovi oko vas. Prvo jedan, pa dva i uskoro cijela grupa ili zajednica će disati kao jedan.

Pozitivna vibracija je prelazna kao prehlada. Vašu energiju će osjetiti svi. Nemojte se prepuštati slučaju nego svaki dan, svako jutro naštimajte svoju frekvenciju na visoko koristeći metode koje vama najviše odgovaraju.

 

 

Neko moli, neko zahvaljuje, neko vježba, neko džogira, neko sluša glasno muziku, neko meditira, neko se smije ko lud na brašno .....Šta god, samo preuzmite odgovornost za to kako ćete se osjećati danas a kako se budete osjećali takav će vam i dan biti a kakvi vam dani budu takav će vam biti i život.

Mi svi tačno znamo šta nam je potrebno da imamo kvalitetan život.
I ZNAMO da znamo.
Samo je nekima to teško prihvatiti.

Izgleda toliko jednostavno da ljudi zbog toga ni ne vjeruju. Svi odgovori su već u nama.Kad proživite već pola svog života i kad vam se neke stvari "poklope" da ono što ste iskusili i proživjeli se podudara sa onim što pročitate ili čujete negdje onda znate da je to pravi put.

Put koji je meni pomogao, a vjerujem da može i vama.

 
Kako doći do tih odgovora i kako prepoznati pravi put razgovaramo na predavanju Banjaluci, u četvrtak 19.4.u 18h u Buku, na Vrbasu.

 

Simbolično kao što teče rijeka tako i naš život teče. Promjene su konstantne i kvalitet našeg života mnogo zavisi od toga kako ćemo se nositi sa njima.

Željko Šmulja & Pozitivci

 

Naši partneri

Pročitajte još...

26 JUN 2019 Autor: Medicicom

13 Znakova da život prolazi pored vas