IZUMILA LIJEK KOJI JOJ JE SPASIO ŽIVOT

03 DEC 2023
Autor:
Medicicom

 

 

ODBILA OPERACIJU I PRIRODNIM PUTEM RIJEŠILA TROMB U NOZI 

 

Banjalučanka, Jelena Pušac-Broćilović, inovatorica koja je proizvela lijek za koji je nagrađena u Moskvi zlatnom medaljom na Salonu inovacija Arhimed 2020. godine je zbog svog zdravstvenog problema odbila operaciju vena i pronašla prirodni lijek od divlje biljke sa naših prostora koja joj je spasila život jer je najefiksniji čistač krvnih sudova.

 

Zlatna medalja za srijemus kapsule     

 

Kako ste uopšte došli na ideju da osmislite ovako nešto?

 

Kada vas muka natjera, vjerujte da su čuda moguća ako se ne predajete i vjerujete u njih. Imala sam tu sreću da je moja majka veliki prirodnjak i uz nju sam naučila dosta o ljekovitom bilju sa naših prostora.

Kako se proizvodi ovaj prirodni lijek?

 

 

  

 

IZUMILA LIJEK KOJI JOJ JE SPASIO ŽIVOT

 

Tata je ljekar i bio je uporan da idem na operaciju i da mi operativnim putem odstrane proširenu venu u kojoj se stvorio tromb nakon mog 3.poroda. Zahvaljujući majci koja mi je otvorila oči kada je rekla da moram utvrditi UZROK stvaranja tromba, jer je operacija samo odstranjivanje posljedice i niko mi ne garantuje da se neće pojaviti neka nova proširena vena i ponovo tromb, odbila sam operaciju.

 

Srijemuš

 

 
Koliko vam je trebalo da osmislite ovaj lijek?

 

Pa oko 3 do 4 godine. Dugo sam istraživala kako bih pronašla biljku sa našeg podneblja koja na najprirodniji i najefikasniji način čisti krvne sudove, smanjuje holesterol i na taj način riješava trombove i proširene vene.

 

Srijemus kapsule SrijemusLaVita

 

 

Pronašla sam divlju biljku, SRIJEMUŠ- divlji bijeli luk i studije koje dokazuju koliko je ta biljka fenomenalna za ove moje probleme.

Najprije smo proizveli tinkturu, ali sam daljim istraživanjem došla do studija da alkoholne tinkture uništavaju dosta ljekovitosti i da se ne mogu sačuvati najljekovitiji sastojci biljke da biste riješili tromb i proširene vene.

 

Proizveli ste prirodni lijek za koji ste nagrađeni Zlatnom medaljom u Moskvi ?

 

Da, baš tako.

 

Nastavila sam istraživanje i pronašla studije koje su dokazale da se posebnim tehnološkim postupkom – liofilizacijom jedino mogu sačuvati sve ljekovitosti srijemuša. Međutim, kako ova biljka ima jako nestabilna jedinjenja i odmah po branju, u dodiru sa kiseonikom,  gubi svoja ljekovita svojstva, morali smo osmisliti kako i to da spriječimo. Tada sam došla na ideju brzog zamrzavanja srijemuša odmah na terenu dok beremo biljku i transportujemo u posebnim kutijama suvog leda do liofilizatora u kojem počinje postupak liofiliziranja..

 

 

 kapsule od srijemusa

 

Zbog tog kompletno osmišljenog tehnološkog postupka, analize su pokazale da smo sačuvali do 90% ljekovitosti biljke i za kvalitet i efikasnost lijeka nagrađeni smo Zlatnom medaljiom u Moskvi za biološku inovaciju.  

 

Šta je liofilizacija – kakav je to postupak?

To je najsavremniji postupak da se iz biljke izvuku sve ljekovitosti jer se biljka zamrzava na -40 i u zamrznutom stanju i u tom stanju joj se izvlači voda. Dobijate čips od biljke sa svim ljekovitostima i dalje nastavljate sa mljevenjem i kapsuliranjem.

 

 

 

liofilizacija srijemusa

 

Zahvaljujući tom prirodnom lijeku spasila sam sebe od operacije i zaustavila dalje stvaranje trombova. Lijek sam tražila za sebe koji me je spasio od operacije i potpuno prirodno mi riješio tromb i proširenu venu.

 

 

 

liofilizacija srijemusa

 

 

Kapsule od liofiliziranog srijemuša Srijemuš La Vita su za svoj kvalitet nagrađene i zlatnom medaljom u Rusiji jer efikasno: 

 

ü  Čiste krv od nagomilanog holesterola, masnoća i otrova, pesticida i teških metala

 

ü Spriječavaju nastanak infarkta i moždanog, kao i druge

ü  oblike trombova

ü  Spriječava nastanak visokog krvnog pritiska i ateroskleroze 

ü  Spriječavaju nastanak proširenih vena, kao i povlačenje već nastalih proširenih vena

ü  Imaju dejstvo najjačeg prirodnog antibiotika sa naših prostora

ü  Na najprirodniji način jačaju imunitet

. Riješavaju anemiju jer je srijemuš prebogat gvožđem i C vitaminom koji je neophodan za apsorpciju gvožđa

 

 

Srijemuš

 

 Treba otklanjati uzrok, a ne posljedicu. Sa jednom kapsulom dnevno vi ćete spriječiti stvaranje trombova koji dovode do infarkta i moždanog!

 

 

 

Kako se koriste kapsule Srijemuš La Vita?

 

Koristi se jedna kapsula dnevno, najbolje prije jela u bilo koje doba dana. Pakovanje je za cijeli mjesec jer sadrži 30 kapsula. Jedna kapsula mijenja 10 do 15 svježih listova srijemuša što je sasvim dovoljno za uklanjanje masnoća i otrova iz krvnih sudova

 

ü1 * Nakon prvog mjeseca upotrebe već se osjećaju rezultati, krvni pritisak ne varira, normalizuje se, a holesterol i masnoće se čisti i do 20%.

2 * Nakon drugog mjeseca korištenja, masnoće se uklanjaju od 50-70%, krv je čistija i viskoznija što omogućava bolju cirkulaciju, vitamini i minerali iz srijemuša jačaju zidove krvnih sudova što smanjuje otok i bol na proširenim venama.

3 * Nakon trećeg mjeseca korištenja, krvni sudovi su očišćeni od 80-100%, krv potpuno prirodno i lako cirkuliše kroz organizam,proširene vene i kapilari se postepeno smanjuju. 

 

Šta je preporuka vašeg tima ljekara?

  

Preporuka našeg tima ljekara je da se sa našim kapsulama od liofiliziranog srijemuša krvni sudovi preventivno čiste dva puta godišnje  3 do 4 mjeseca, a između da se pravi pauza kako organizam ne bi razvio imunitet na ovu fenomenalnu biljku. Na taj način će naše kapsule redovno čistiti vaše krvne sudove i onemogućiti stvaranje trombova koji dovode do infarkta ili moždanog udara, što će omogućiti i smanjivanje otoka i bolova u proširenim venama, a vremenom i nestajanje već proširenih vena. 

 

Zašto je ovaj vaš lijek teško nabaviti ovdje kod nas?

 

Kako sam imala jako mnogo poziva da i za druge napravim taj lijek, nastao je kompletan proizvodni pogon u našoj državi u kojoj ga proizvodimo i lijek se izvozi u ogromnim količinama za Evropu i to ide preko distributera.

 

 

kapsule od srijemusa Srijemus La Vita

 

Međutim , ostaje veliki dio ljudi ovdje kod nas na Balkanu koji u apotekama ne mogu uspjeti kupiti taj lijek jer distributeri sve izvoze za Evropu jer se tamo ovaj lijek mnogo skuplje prodaje, pa kako se distributerima ne isplati ovdje ga plasirati u ove naše apoteke, mi smo odlučili da za naše ljude ovdje na Balkanu izdvojimo jednu ograničenu količinu ovog lijeka godišnje kako bi ga mogli kupiti po povoljnijim cijenama jer nam je cilj da ovaj lijek bude svima dostupan.  

 

ISKUSTVA KORISNIKA

 

  Milovan o srijemus kapsulama Milovan iz Bijeljine

Moja supruga i ja već 4 mjeseca koristimo kapsule za visok krvni pritisak i holesterol koji je baš bio povišen. Nakon tri mjeseca korištenja, uradili smo i nalaze i doktori su bili zaprepašteni koliko je holesterol bio smanjen, a naročito rizik infarkta. Sada redovno dva puta godišnje po 4 mjeseca čistimo krv kapsulama od srijemuša.

    Predrag Sovilj iz Vršca

Dugi niz godina imam problem sa posledicom tromboflebita  i  edem u levoj nozi. Posle prve dve nedelje od upotrebe meni se plavetnilo sa noge pocelo povlaciti i menjati  boju   otok i trnjenje peckanje u stopalu je  postalo blago .Sada koristim 4 bocicu  mogu vam reci   nemam  otoka u nogama   nijednom od kad koristim Sremus kapsule  nisam popio antibiotik zbog upale vena.

 

    Nisveta Odobašić

Dugo sam spavala sa priglavkom (vuneni čarap) na jednoj nozi. Nisam do kraja ni potrošila bočicu kapsula, već ne koristim priglavak. Iskreno preporučujem

 

    Fehim Hrustemović iz Živinica

Osjecam se veoma dobro. Osjetio sam bolju pokretljivost i raspoloženje. Mislim da kapsule ciste organizam i samim tim reguliše pritisak u krvnim žilama. Ljekaru više ne idem

    Puhača Bogdana iz Drugovića-Laktasi

Osjećam se bolje, imala sam problema sa alergijom ovo proljece nisam osjetila, bolja cirkulacija nije bilo ni prehlade. Vjerujem da pomazu u mnogo cemu.

    Nedžad Hamzić iz Sarajeva

Provjereno dobre kapsule za čišćenje krvi i holesterola. Ujedno pune vitamin i minerala, preporučujem kupovinu jer su ove kapsule vrh iz prirode. Ja sam prezadovoljan

     Mirjana iz Banja Luke

Poslije samo jedne bočice mnogo lakše hodam, noge mi više ne trnu. Cirkulacija mi je mnogo bolja. Nastavljam sa tretmanom I baš sam zadovoljna.

 Aleksandar iz Doboja Aleksandar iz Doboja

Prije godinu dana sam imao velikih problema sa trombom u nozi. Inače sam fizički aktivan, ali stress i neredovna ishrana su mi priredili taj veliki zdravstveni problem. Kapsule sam počeo da koristim u decembru 2019. i već na ultrazvuku u martu mjesecu, tromba nije bilo. Moje iskustvo sa kapsulama Srijemuš La Vita je fenomenalno. 

 

     Saša iz Čajniča

Puno lakse hodam i noge su mi  relaxirane.Bas mi prijaju i upste se bolje osecam u medjuvremenu su  krenule sa upotrebom  Supruga i Majka i one osecaju   neku  lakocu  vitalnost. PREPORUČIO BI GA BAŠ SVAKOM  A KO NE PROBA MOŽE MISLITI MA STA MOZE POMOCI  VERUJTE   I TE   KAKO  DELUJE  NA ORGANIZAM.

Srijemuš

 

 

Naši partneri

Pročitajte još...

28 JAN 2024 Autor: Medicicom

Zlatna medalja u Rusiji za lijek iz BiH