Kako sam izliječila gastritis kvantnom medicinom

27 FEB 2024
Autor:
Medicicom

 

 

KAKO MI JE POMOGLA ANALIZA I TERAPIJA CIJELOG ORGANIZMA KVANTNIM APARATIMA U CENTRU KVANTNE MEDICINE „QUANTUM MEDICOM“

 

      Ljuba Vrućan, 1974.

IMALA SAM OSJEĆAJ DA JE STOMAK POTPUNO „BLOKIRAO“

Već tokom prve od četiri trudnoće, javili su se prvi problemi sa hemoroidima. Dugogodišnja borba i odlaganje operacije, doveli su do toga da je bila neizbiježna i hitna. Radikalno je riješen problem, ali izazovima nikad kraja, jer sam morala izregulisati način ishrane i uspostaviti redovnu stolicu, što u mom slučaju nimalo nije jednostavno, posebno što ni funkcija želuca nije kako bi trebalo.

UVIJEK MORAM KALKULISATI ŠTA I KOLIKO POJESTI

Iako sam neko ko sprema hranu, pazi da jede kuvano i da ishrana bude raznovrsna, ipak problemi ne izostaju. Bolovi su postajali sve češći i kada se to desi, ne mogu da se smirim, osjećam pojačano lučenje kiseline, nemam apetita i ne znam kako sebi pomoći. Iskreno, uvijek moram paziti kako kombinujem namirnice i često bih odustajala od jela, samo da ne boli. Tako mali obroci bi onda doveli do problema sa pražnjenjem crijeva i sve bi se vrtjelo u krug.

ZNATIŽELJA I ŽELJA DA POMOGNEM SEBI SU PREVAGNULE DA ZAKAŽEM TERMIN

Za kvantnu medicinu sam čula još prije nekoliko godina, kada mi je prijateljica koja je išla na kvantne terapije često pričala kako jedva čeka da ide na terapije, te sam se zapitala kako bi bilo da ih i ja isprobam na svojoj koži. Pratila sam dugo rad Centra u Banjaluci, a potom odlučila da uradim pregled.  Bila sam jako srećna kada sam čula da mogu uraditi u svom gradu, Bijeljini.

NISAM SUMNJALA U PREGLED, ALI JE ČAK I NADMAŠIO MOJA OČEKIVANJA

Kao neko ko svakodnevno radi sa ljudima, posebno mi je privukla pažnju spremnost da sve detaljno objasne i ponove ukoliko je potrebno. Analiza je veoma precizna, potvrdila je i druge zdravstvene probleme koje imam, a da im to prethodno nisam sama rekla. Predočeno mi je da što prije krenem sa detoksikacijom jetre i cijelog organizma, jer ću na taj način ojačati otpornost organizma i spriječiti dalji razvoj bolesti, što je cilj pregleda.

PREGLEDOM JE POTVRĐENA DIJAGNOZA - HRONIČNI GASTRITIS

Doktorica mi je prilikom očitavanja nalaza ukazala da je moj dugogodišnji problem sa varenjem prešao u hroničan, kao i da je to bilo za očekivati, s obzirom da je prisutna i genetska predispozicija za gastritis. Takođe mi je pojasnila da je uzrok toga i preosjetljiva sluznica želuca koja je oštećena,  izmeđuostalog, i primjenom tableta. Zbog nedovoljnog broja dobrih bakterija, crijevna flora je narušena, te i zbog toga imam problem sa metabolizmom i pražnjenjem crijeva.

POTPUNO INDIVIDUALNI PRISTUP LIJEČENJA

Ono što me je posebno oduševilo kod pregleda cijelog organizma u Centru kvantne medicine „Quantum Medicom“ je što su mi uz pregled detaljno naveli šta mi od hrane smeta – na koje namirnice sam intolerantna i na koje alergene. Način na koji doktori ovdje pristupaju liječenju je potpuno individualan jer nismo svi isti, te su mi tako naveli šta da jedno vrijeme ne unosim od hrane jer je i to ključno kod liječenja gastritisa.

Nakon pregleda i terapije koja je uključena u cijenu prvog pregleda su mi pripremili homeopatski lijek individualno pripremljen isključivo za moj organizam.

Postoje razni homeopatski lijekovi da se kupe, ali isti za sve, a ovdje vam doktori pripreme taj homeopatski lijek koji nosite kući i koji je posebno pripremljen za vas – individulno pripremljen za mene i koji ima za cilj da se energija lijeka prenese na filtriranu pročišćenu vodu i ja sam ga pila mjesec i po dana.

Pregled

 

KVANTNA TERAPIJA UMIRUJE NAŠ UM I PODSTIČE RAD ORGANA

„Quantum Medicom“  centri kvantne medicine su jedini centri koji rade terapije sa dva kvantna aparata i to jedan aparat koji ima za cilj da se podigne energija svih ćelija u organizmu ( svih organa) i drugi kvantni aparat – mikrorezonantni aparat koji je lokalno je usmjeren na dio tijela – organa gdje osjećamo najviše bolove, usmjerava se da dodatno ojača taj dio organizma.

 

kvantna terapija

 

Primijetila sam da kada sam zbog nečega uznemirena, to često utiče na rad želuca.  Ali se ta moja osjetljivost poprilično iskontrolisala već posle nekoliko terapija. Osjećala sam se smirenije, prijalo mi je i sada zaista razumijem svoju prijateljicu kada kaže da jedva čeka terapije, jer se isto osjećam i ja. Lokalna terapija sa mikrorezonantnim aparatom u predjelu stomaka grije i opušta, tako da bih mogla tako cijeli dan. Tokom terapija i odspavam i na taj način se ujedno i kvalitetno odmorim.

Najviše me radovala činjenica da mogu dolaziti na terapije svakodnevno, bez putovanja i odlučila sam da probam i taj vid oporavka jer nema nikakve štetne uticaje na zdravlje.

DOBAR SAVJET ZLATA VRIJEDI

Prošlo je više od godinu dana od mog prvog pregleda i trenutka kada sam počela da poštujem preporuke za ishranu i koristim suplemente. Benefiti su vidljivi, počevši od redovnije stolice, čiste kože, do drastično manjih problema sa želucem. Kako bi cijeli probavni sistem bolje funkcionisao, preporučeni su mi prirodni probiotici i nadoknada deficitarnih vitamina i minerala. Odlična stvar je i što su me stimulisali da pijem vodu koju kombinujem sa homeopatskim lijekom.

I ono što je najvažnije, otišla sam zbog problema sa želucem, a nisam samo izliječila želudac, već i glavobolje i stres koji sam često imala zbog mnogo posla. Zato što je ovo pregled i terapija cijelog organizma ( svih organa)  i zato što je sve u organizmu povezano, zato liječeći moj želudac, ovdje sam zapravo dobila i izlječenje svih drugih tegoba koje sam imala.

 

Na svom primjeru sam se uvjerila da se kombinacijom kvantne terapije i protokola liječenja u Centrima kvantne medicine „Quantum Medicom“ poboljšava kompletno zdravstveno stanje i planiram da nastavim sa redovnim kontrolama i kontinuiranim kvantnim terapijama.

 

Pregled

 

Ljuba Vrućan, 1974.

 

 

 

Naši partneri

Pročitajte još...

16 JAN 2019 Autor: Medicicom

Kako liječiti Alzheimerovu bolest