Centar kvantne medicine i u Bijeljini

12 DEC 2023
Autor:
Medicicom

Centar kvantne medicine “Quantum Medicom” već dvije godine uspješno širi visoke vibracije preventivnog zdravlja. Okupio je tim od 7 ljekara koji svakodnevno pomažu velikom broju naših pacijenata da o svom zdravlju počnu da brinu i prije nego se bolest razvije i da širi značaj prevencije.

Naučnici su kvantnu medicinu proglasili medicinom budućnosti, jer koristi neinvazivne metode u dijagnostici i terapiji bez kontrasta, zračenja, zatvorenog prostora. Znači, potpuno je bezbjedna i komforna za pacijenta. Sa holističkim pristupom, pacijent se posmatra kao cjelina, odnosno liječi se čovjek, a ne određena bolest. U kratkom vremenskom roku se dobija veliki broj informacija o zdravstvenom stanju pacijenta, o svim organima i organskim sistemima.

 

kvantna medicina bijeljina

 

KAKO NASTAJE ZAPRAVO BOLEST?

Ono što posebno želimo naglasiti je da bolest ne nastaje odmah, već ima svoje četiri faze: Prva faza je informacionog karaktera na nivou ćelije koja u drugoj fazi prelazi u energetsku informaciju te na tom drugom nivou, bolest mogu otkriti samo aparati Kvantne medicine što nam omogućava uvid u stanje organizma i 3 do 5 godina i prije nego se bolest osjeti na fizičkom nivou. U trećoj fazi se tek mogu otkriti promjene u laboratorijskim nalazima, a u posljednjoj – četvrtoj fazi je bolest i klinički uočljiva, a nažalost u toj posljednjoj fazi kada otkrijete bolest, tada je već do te mjere poremećaj odmakao da je neophodno tu bolest tretirati lijekovima do kraja života.

ŠTA MOGU OTKRITI KVANTNI APARATI?

Upravo činjenica da se samo aparatima kvantne medicine mogu otkriti poremećaj na nivou energije svake ćelije u organizmu koja nije u balansu sa energijom zdrave ćelije, doktor pruža informaciju pacijentu na vrijeme kako da promjenama u ishrani, određenim ljekovitim nutritijentima i promjenama u svakodnevnim aktivnostima, reaguje da do bolesti nikada i ne dođe. Kvantna medicina je preventivna medicina koja omogućava svakom čovjeku da o svom zdravlju brine i prije nego se bolest pojavi, a ukoliko se već pojavila daje jasan uvid kojem specijalisti dalje pacijent da se obrati. To je medicina zdravlja, a ne medicina bolesti.

 

 

Sveobuhvatna analiza organizma Kvantnom Bioplazmom

 

Podrazumjeva pregled funkcionalnog stanja organizma kojim se mogu otkriti energetske blokade pojedinih organa ili sistema organa. Na osnovu toga dobija se uvid u njihovu funkcionalnost. Važno je znati da test pokazuje i koji je uzrok određenih blokada što nam dalje govori kojim smjerom trebamo ići u liječenju.

KAKO SE RADI SVEOBUHVATNA ANALIZA CIJELOG ORGANIZMA?

Sveobuhvatni pregled podrazumjeva pregled sa dva kvantna aparata. Najprije sa Kvantnim magnetnim analizatorom, a onda sa Kvantnom Bioplazmom. Ovi aparati predstavlja najsavremeniju tehnologiju koja se bazira na kvantnoj medicini gdje je magnetna rezonanca i mjerenja elektro-magnetnih impulsa tijela glavna dijagnostička metoda.

KOLIKO TRAJE PREGLED?

Pregled traje sat vremena, a kroz par dana kada ljekar očita nalaz, dolazi se na tumačenje tog nalaza i konsultaciju sa ljekarom koji pruža savjete I preporuke kako uočene disbalanse otkloniti.

 

Analiza Kvantnom Bioplazmom, nema nikakvog štetnog djelovanja na čovjeka, niti tokom liječenja izaziva bilo kakve nus pojave. Njom se mogu testirati i liječiti osobe u svim životnim dobima, i bebe, mala djeca kao i adolescenti. Testiranje Bioplazmom je omogućeno svima, čak i osobama koje imaju ugrađene metalne implantati jer nema nikakvog zračenja, aparat samo detektuje prirodnu frekvenciju koju svaki organ svakodnevno emituje.

CENTAR KVANTNE MEDICINE "QUANTUM MEDICOM" I U BIJELJINI

Od oktobra mjeseca 2023.godine, Centar kvantne medicine “Quantum Medicom” i u Bijeljini u ulici Raje Banjičića broj 3, lokal 4, a svoj termin možete zakazati na kontakt telefon

+387 63 890 004

Više o pregledima kvantnim aparatima, kao i o terapijama kvantne Bioplazme možete saznati na www.kvantnamedicina.ba

 

U susret dobrim frekvencijama,…

 

Quantum Medicom tim 

 

 

Naši partneri

Pročitajte još...

28 JAN 2024 Autor: Medicicom

Zlatna medalja u Rusiji za lijek iz BiH