Kako je Rajko rješio upaljene vene

01 FEB 2024
Autor:
Medicicom

Kako smo nedavno objavili tekst o uspjesima mlade banjalučanke koja je sebe spasila od operacije vena zahvaljujući biljci sa naših prostora - Srijemušu i kako je i sama osmislila prirodni lijek za koji je nagrađena i zlatnom medaljom u Rusiji, javilo nam se jako mnogo osoba koje su i same imale odlično iskustvo sa srijemušem i ovim kapsulama. Jedan od njih je i Rajko, sa kim smo napravili intervju koji želimo da podjelimo na našem portalu.

 

MEDICI.COM:  POŠTOVANI RAJKO, VI STE GODINAMA IMALI PROBLEM SA UPALJENIM VENAMA

RAJKO: Da, godinama sam imao problem sa proširenim venama i što je najgore, one su često bile upaljene i stvarale su mi užasne bolove i probleme. Bile su to i žive rane i nije prolazilo ni mjesec dana da nisam morao da pijem antibiotike i tako godinama. Što je najgore, vremenom sam postajao i rezistentan na antibiotik i sve mi je manje djelovao ili je moralo da prođe više dana da bi djelovao.

 

MEDICI.COM: PA KOLIKO DUGO STE IMALI TE PROBLEME?

RAJKO: Pa oko 5 godina sigurno. Zaista sam se namučio, čak sam znao imati i otvorene rane kad mi se vene upale i nenormalne bolove. A što je najgore to je bilo praćeno visokim temperaturama.

MEDICI.COM: PA KAKO STE TO RJEŠILI?

RAJKO: Pa iskreno da vam kažem, kum mi je donio kapsule srijemuša i rekao da probam sa tim da je za te kapsule dobio preporuku od jednog doktora iz Njemačke jer oni tamo imaju vrhunske rezultate u liječenju sa tim kapsulama.  Iskreno nisam uopšte nešto vjerovao jer su potpuno prirodne i mislio sam da se ne može ovako ozbiljan problem riješiti samo sa biljkom.

Ali tu sam se baš prevario i od tog dana ja se kunem u biljku srijemuš i u ove kapsule.

MEDICI.COM: KADA STE OSJETILI PRVE POZITIVNE PROMJENE?

RAJKO: Krenuo sam da pijem kapsule i trebalo mi je par dana da osjetim poboljšanje. Najprije sam osjetio blagi prestanak bola u venama, a zatim je poslije par dana prestala i temperatura. E tada sam se već onako zbunio jer zaista nisam vjerovao da će pomoći i tražio sam njihov sajt da malo iščitam više o proizvodu. Kada sam našao studije da srijemuš pomaže kod upala jer je najjači prirodni antibiotik na našim prostorima, shvatio sam zašto je  temperatura spala.

Kapsule od srijemuša su najprije riješile upalu vena, pa je i temperatura splasnula, bol u venama je bio sve manji i kroz 20-ak dana su se i rane počele povlačiti. Nisam stvarno mogao da vjerujem, a onda sam i pogledao detaljno kako nastaju kapsule i kada sam vidio na sajtu kako je sve detaljno objašnjeno i prikazano, sve mi je bilo jasno.

Evo ovdje na slici možete vidjeti kakve su mi vene bile kada se upale i naprave rane i ovo desno je slika nakon godinu dana upotrebe kapsula. 

 

upljene vene i srijemus

RAJKO: Zapravo koliko sam ja razumio, ključ je u tom posebnom tehnološkom postupku da se srijemuš najprije odmah zamrzava, pa se tek onda u zamrznutom stanju izvlači voda iz biljke.  I tako se dobija čips od srijemuša koji oni onda melju i kapsuliraju.

Poslije mjesec dana sam nazvao tu firmu i raspitao se sve o tom postupku proizvodnje i kada su mi objasnili da biljka – list srijemuša ima oko 80 % vode i samim tim u listu biljke nema mnogo alicina jer je veći dio voda. A ovako u kapsulama je voda izvučena i ostao je potpuno sačuvan suvi prah tog ključnog sastojka alicina koji zapravo čisti krvne sudove i konkretno meni je riješio upaljene vene.

Zato su kapsule izuzetno jakog mirisa jer je u njima koncentrat biljke srijemuša i one su zato i jače od same biljke.

 

Srijemuš

 

MEDICI.COM: DA LI SADA KORISTITE KAPSULE I KAKVO VAM JE SADA STANJE SA VENAMA?

RAJKO: Da, redovno ih pijem dva puta godišnje 3-4 mjeseca, ja nekada produžim i na 5 mjeseci pa 2-3 mjeseca napravim pauzu i onda ponovim. Tako su mi i savjetovali ljekari koji rade u timu Srijemuš La Vita jer na taj način redovno održavam vene zdravim i evo već posljednje 2 godine nisam imao ni bolove, ni upaljene vene i ono što me još više oduševljava, vene su se baš dosta smanjile, što vidite iz ove gore slike.

MEDICI.COM : HOĆETE DA KAŽETE DA SU VAM SE VENE POVUKLE?

RAJKO: Da, bukvalno jesu. I kada sam razgovarao sa njihovim ljekarima, objasnili su mi da je to rezultat redovnog čišćenja krvi i kako je krv čista i normalno cirkuliše, dešava se da samim tim ona brže cirkuliše jer je viskozna i zidovi krvnih sudova - vena ne trpe i samim tim se vraćaju u prvobitni položaj zdrave vene, a ne proširene vene.

Njihovi ljekari su mi tako lijepo i slikovito to objasnili i stvarno shvatite da je u prirodi sve logično i da tijelo savršeno funkcioniše.

MEDICI.COM: MOŽETE LI NAM TO MALO POJASNITI, KAKO SE VENE POVLAČE?

RAJKO: Njihovi ljekari su meni objasnili da kada je krv masna, gusta, puna otrova, cirkulacija je mnogo sporija, krv sporo protiče – cirkuliše kroz krvne sudove i kako je gusta, krvni sudovi se šire jer gusta krv teže i sporije protiče kroz normalan krvni sud i kako nema prostora u krvnom sudu jer je krv gusta, onda se krvni sud širi i dolazi do proširenja. E sada kada otklonite taj uzrok problema – masnu i gustu grv, jer je redovno čistite, onda ta krv postaje viskoznija, lakše i brže protiče kroz organizam i zidovi vena se povlače.

Na taj način vi redovno čistite svoje krvne sudove i spriječavate ne samo proširene vene, već i stvaranje trombova.

Kada su mi tako sve lijepo objasnili, ja ne prestajem da dva puta godišnje čistim svoje krvne sudove i da preventivno brinem o svom organizmu i tako spriječim stvaranje i trombova ( infarkt i moždani)

MEDICI.COM:  KAKO ONI ONDA PROIZVODE TE KAPSULE? U ČEMU JE TAJNA TE NJIHOVE PROIZVODNJE?

RAJKO: Više o tome kako oni to rade je sve detaljno objašnjeno u ovom tekstu na koji sam ja nedavno naišao  Izumila lijek koji joj je spasio život 

Tu sve objašnjavaju, imaju i video kako su nastali njihovi proizvodi i kako se proizvode i svi stručni ljudi koji u tome učestvuju i silne nagrade koje su dobili zahvaljujući tom vrhunskom kvalitetu. Tako da je najbolje da svakog koga interesuje, pročita i njih kontaktira. Ovdje na linku.  

 

Srijemuš

 

 

 

 

 

Naši partneri

Pročitajte još...

07 JUN 2024 Autor: Medicicom

Stručnjaci iz BiH otkrili prirodan lijek za masnoć