Kako sam riješila problem sa plućima

05 FEB 2024
Autor:
Medicicom

 

 Mirelino iskustvo o lijecenju pluca   Mirela Adić 

 

NA TRENUTKE SAM IMALA OSJEĆAJ DA GUBIM VAZDUH

Godinama sam išla od doktora do doktora jer sam konstantno imala osjećaj da nemam dovoljno vazduha, a ono što je najgore od svega bilo je to što su nalazi konstantno bili uredni, a ja sam imala osjećaj kao da ne mogu da dišem, jednostavno naiđe trenutak da nemam vazduha, gušim se i to mi je stvaralo napade panike, straha, bojala sam se da će nešto najgore da mi se desi.

SVI NALAZI SU BILI UREDNI, A JA SE NEKADA GUŠIM

Sumnjala sam na najteže oblike oboljenja, na karcinom pluća, a najgore od svega je bilo što su mi svi nalazi kao uredni, a ja se gušim i onda su još dodatnno svi počeli da me ubjeđuju da ja to umišljam i da je to na psihičkoj bazi.

Kako su i nalazi svi bili uredni i naravno doktori nisu imali šta drugo nego da konstatuju da ja nemam problema sa plućima.

ŠTA ME JE SPASILO

Ja moram priznati da je mene spasila kvantna medicina iako sam i sama jako sumnjala u nju i mnogi su me i ismijavali i kritikovati što sam se uopšte i zakazala na pregled kvantnim aparatima ali nisam više ni imala nekog drugog izbora.

Nisam htjela da odem kod bilo koga, već sam zaista sve istraživala i tražila da odem kod ozbiljnih stručnjaka - doktora koji su edukovani i za kvantnu medicinu jer to je bio moj uslov i kod ozbiljne ordinacije koja radi sa najsavremenijom opremom. 

 

PREGLED KOD OZBILJNIH DOKTORA, A NE KOD NEKIH ŠARLATANA

 

Javila sam se u centar kvantne medicine Quantum Medicom jer sam za njih jedino i dobila preporuku i nećete vjerovati moj problem koji me je godinama mučio je zapravo imao toliko banalno rješenje, a vremenom bi taj banalni problem doveo do još ozbiljnih posljedica po zdravlje da je još malo potrajalo.

Na kraju ja nisam uopšte ni imala problem sa plućima, već sa anemijom i kada mi je doktor ojasnio kako je to moguće, bilo je i meni sve jasno jer je u organizmu sve povezano i ne može se posmatrati jedan organ odvojen od drugog i zato su pregledi cijelog organizma, odlično riješenje.

 

MOJ PROBLEM JE BILA ANEMIJA

 

Kada sam odradila pregled cijelog organizma i kada mi je doktor pregledao kompletan nalaz i sve organe, detaljno mi je objasnio da je moj problem zapravo problem sa hemolitičkom anemijom.

To je zapravo nemogućnost vezivanja kiseonika za ćelije i iz tog razloga sam imala osjećaj da nemam vazduha. 

 

ŠTA JE DOVELO DO TOGA – ŠTA JE UZROK BIO

 

Uzrok tog mog problema je zapravo što godinama liječim gastritis i meni je sluzokoža želuca odnosno tankog crijeva godinama od liječenja već otišla i samim tim apsorpcija gvožđa i ostalih vitamina i minerala koje ja unesem kroz ishranu ili suplemente je jako slaba jer sam uništila sluzokožu želuca ličenjem gastritisa teškim i jakim lijekovima i to je dovelo vremenom do hemolitičke anemije. To mi je sve tako fino objasnio doktor na kvantnom pregledu.

Fino mi je rekao da je u organizmu sve povezano i da prije bilo kakvog liječenja se mora najprije utvrditi uzrok bolesti pa tek se onda pristupiti liječenju.

 

TEK KADA SE UTVRDI UZROK PROBLEMA, MOŽE DOĆI I DO IZLJEČENJA

Za sada jedino kvantna medicina pruža mogućnost da se sagledaju baš svi organi u jednom pregledu, te doktor tumači i analizira stanje svih organa i onda može da nađe uzrok problema kao kod mene. Ne moram da hodam od doktora do doktora i da vadim silne nalaze, ovdje samo jednim pregledom mogu od doktora da dobijem informaciju šta je problem sa mnom. 

Ali zato je ključno da se ide u ozbiljne ordinacije i kod iskusnih i stručnih ljekara zvanične medicine jer samo oni mogu najbolje da poznaju anatomiju organizma i da povežu sve i utvrde uzrok. 

Ja godinama mislim da imam problem sa plućima, a ja zapravo imam problem sa anemijom i nijedan pulmolog (doktor za pluća)  mi to nije znao reći jer pregleda samo pluća i na plućima je sve i bilo u redu, ali sa pregledom svih organa – ja sam zapravo dobila odgovor šta je to što mene dovodi do problema sa nedostatkom vazduha i konstantnim umorom. 

KAKO SU MI POMOGLI KOD LIJEČENJA

Dali su mi savjete i preporuke kako da krenem prirodnim putem rješavati taj problem.

Najprije su mi preporučili da krenem sluzokožu organizma liječiti na način da iz ishrane isključim jedno mjesec do dva hranu ko mi smeta jer je pregleom urađen i test intolerancije i analiza alergena. Dobila sam spisak namirnica koje mom organizmu ne odgovaraju i te namirnice stvaraju nadutost i loše varenje što pogoduje razvoju gatritisa.

Zatim su mi preporučili da izbacim kafu, dali su mi preporuku za zdrave zamjene za kafu (kafa od ječma ili cikorije)

Preporučili su mi savjete za alkalnu Ph vrijednost krvi, razne biljke od kojih mogu da pravim čajeve, a u cilju regeneracije žaluca i crijeva.

Zatim sam dobila i preporuku za vitamine i minerale, a u skladu sa onim vitaminima i mineralima koji mi nedostaju u organizmu, a što je takođe aparat utvrdio.

Sa unosom vitamina i minerala koji će poboljšati i potaknuti apsorpciju gvožđa i kroz neko određeno vrijeme – oko 6 mjeseci regulisala sam u potpunosti problem sa željezom. 

 

 

Pregled
 

 

KVANTNE TERAPIJE

Mnogo su mi pomogle i kvantne terapije koje sam primala u skladu sa promjenom u ishrani u uz prirodnu suplementaciju.

Za kvantnu terapiju sam se odmah odlučila jer sam i nakon te prve terapije osjetila da imam mnogo više energije i uz svu ovu preporuku za ishranu i prirodno liječenje i na taj način sam kompletan svoj organizam regenerisala. Kao kada se mobilni telefon isprazni, tako i mi svoje ćelije stresom i lošim životnim navikama ispraznimo i neophodno je tijelo napuniti zdravom energijom i svoje ćelije regenerisati.

Dobila sam mnogo više snage i energije za život i to je mom tijelu dalo snagu da pobedi ove bolesti.

KAKO ODRŽAVAM SADA SVOJE ZDRAVLJE

Nakon ovog pregleda sam dobila sve informacije o tome kako moji organi funkcionišu, šta im smeta, a šta ne i na taj način sam naučila kako moj organizam funkcioniše, dobila sam sve šta ja treba da jedem i koje prirodne lijekove - biljke sa našeg podneblja da koristim i da tako ojačavam svoj organizam i to bez lijekova.

 

Dugogodišnja upotreba teških lijekova za gastritis mi je nažalost i uništila sluzokožu želuca, što je dovelo do još većih posljedica, a samo jednim kvantnim pregledom sam ja zapravo riješila svoj dugogodišnji problem. Rješavajući uzrok svog zdravstvenog problema, rješila sam i ozbiljnu posljedicu i sada svake godine radim ovako jedan detaljan pregled i na taj način spriječavam razvoj bolesti jer kada se bolest razvije, stvarno može biti kasno.

Tako da je moja preporuka obavezno najprije odraditi kvalitetan i detaljan kvantni pregled, ali u ozbiljnim ordinacijama i to od strane pravih ljekara koji su edukovani i imaju sertifikate i iz kvantne medicine i moja potpuna preporuka je Centar kvantne medicine "Quantum Medicom" koji svoje centre ima u čak 4 grada u Banjaluci, Bijeljini, Sarajevu i Cazinu. 

 

Pregled

 

Naši partneri

Pročitajte još...

14 MAR 2024 Autor: Medicicom

Izumila lijek koji joj je spasio život