Tajna vitke linije Melnie Trump

26 JAN 2018
Autor:
Medicicom

Izvor fotografije: http://www.dcurbanmom.com/

 

Melanija Tramp koja ima 47 godina je bivša manekenka i jedna od najintrigantnijih prvih dama koje su ikada zakoračile u Bjelu kuću. Ono što niko ne može da porekne je to da ova dama slovenskog porjekla uvjek izgleda besprekorno i kaže da nikad nije uradila nijednu plastičnu operaciju.

Svaki dan započinje istom namirnicom

Uprkos činjenici da je sada zauzetija nego ikada, ova 47-godišnja dama uvek odvaja vrijeme za doručak koji mora biti zdrav. Pre nekoliko godina, Melanija je otkrila za „GQ magazin" da obično započinje svoj dan ovsenom kašom koja je poznata po visokom sadržaju vlakana i smuti napitkom napravljenim od nekoliko sastojaka punih vitamina.

 

Melani Tramp

Izvor fotografije: https://www.hindustantimes.com/

 

Svaki dan pojede određen broj voćki

Pitate se kako lepa Slovenka održava svoju liniju vitkom, a kožu sjajnom? Ona u svoju ishranu uvodi voće bogato antioksidantima. U jednom intervjuu je otkrila da je njen dnevni cilj da pojede najmanje sedam voćki. Njena svakodnevna rutina je da strogo pazi da svakog dana pojede - sedam voćki, a ishranu dopunjuje dodatnim vitaminima A, C i E koji su korisni za njenu kosu i nokte.

 

tajna vitkelinije Melania Trump

Izvor fotografije: https://www.gq.com/story/

 
Ne zabranjuje sebi ništa

Zbog fantastičnog fizičkog izgleda, mnogi ljudi misle da Melanija apsolutno ne unosi šećer. Ipak, baš naprotiv.
„Nemam uobičajen slatkiš koji uvjek jedem. Ako mi se jede slatkiš, izabrala bih voće ili malo čokolade, zato što mislim da je i to potrebno mom tijelu“, izjavila je.
Prva dama je čak priznala da voli ponekad da pojede sladoled, sve dok je on “u balansu sa zdravom hranom”
Ne podvrguje se lošim dijetama, već zdrava ishrana je dio njenog načina života
Melaniji je veoma bitno da unosi dosta vode tokom dana, kako bi ostala hidrirana, a nikada ne konzumira masnu ili kaloričnu hranu. Nakon što je rodila svog sina Barona, i oslobodila se kilograma dobijenih u trudnoći, priznala je da su joj zdrava ishrana i pilates, dva-tri puta nedeljno, pomogli da se vrati u staru formu.

Melanija ima omiljeno jelo

„Omiljeno jelo mi je piletina u parmezanu, a piće dijetalna koka-kola iz klasične staklene boce“, rekla je svojevremeno.

 „Volim čokoladu i sladoled, pa jedem te stvari s vremena na vrijeme. Dobro je prepustiti se svojim željama i ukusima ponekad sve dok to balansirate sa zdravom hranom – objašnjava ona. Ponekad se odluči i za komad čokolade za užinu ili čašu Diet Cole, kaže prva dama SAD-a.

tajna vitke linije Melania Trump

Izvor fotografije: http://bhcourier.com/

 
Odlična ideja za svakodnevno vježbanje

Kad je reč o Melanijinoj vitkoj liniji, nju postiže noseći tegove na gležnjevima. Naime, ova 180 centimetara visoka brineta teži 57 kilograma, a vitku liniju održava tako što po svom domu po cio dan ide s tegićima koje stavlja na gležnjeve, koji hodanje pretvaraju u dobru fizičku aktivnosti. Osim toga, bavi se i pilatesom i igra tenis.

Tajna njenog mladalačkog izgleda 

Pojedini mediji tvrde da je Melania opsednuta hidratacijom kože, zbog čega je razvila i svoju liniju proizvoda, no nisu daleko od istine. Prva dama Amerike pazi na to da joj je koža uvjek hidrirana.

 

Tajne mladalackog izgleda Melannie Trump

Izvor fotografije: https://www.standard.co.uk/

 

Nekadašnji model odbacuje nagađanja da se podvrgnula plastičnim operacijama i liftingu lica.

- Nisam ništa radila na licu i grudima, potpuno sam protiv botoksa i injekcija, jer mislim da štete licu i živcima. Ostariću dostojanstveno, kao moja majka - priznala je ova ljepotica.


 

 

Naši partneri

Pročitajte još...

29 NOV 2019 Autor: Medicicom

Sajmovi hrane i zdravog življenja