Upoznaj sebe, zavoli sebe – JEDNOSTAVNO BUDI!

22 AUG 2017
Autor:
Medicicom

Izvor slike: http://yogahawaiimagazine.com

 

„Ako imate sreće, Vaše isceljenje će doći u obliku u kojem ste očekivali. Ako zaista imate sreće, doći će u obliku o kojem se niste usudili sanjati – na način koji je univerzum osmislio samo za Vas…“

Dr Erik Perl

 

Želiš da budeš u skladu sa samim sobom i da budeš ispunjen u svakoj sferi svog života, a onda naiđu problemi, nešto te muči, koči i ne dozvoljava ti da uživaš i živiš život baš kakav želiš?!

Nataša Jurišan, praktičar i osnivač najnovijeg koncepta na našim prostorimaJust Be“ Koncept koji objedinjuje Thetha Healing i Reconnection vodite na put potpunog upoznavanja sebe i života koji želiš da živiš.

„Just Be“ koncept ima za cilj da metodološkim pristupom dovede pojedinca do stanja u kojem su njegovo srce i um usklađeni, čime dolazi do balansa i harmonije sa samim sobom. „Just Be“ koncept se zasniva na kombinovanoj primjeni dvije alternativne metode u oblasti očuvanja zdravlja i svjesti, a to su Thetha Healing i Reconnection.

Po čemu se “Just Be” koncept razlikuje od ostalih metoda iscjeljivanja?

Just Be” koncept se razlikuje upravo po tome što je Nataša Jurišan objedinila dvije izuzetno moćne energetske metode Thetha Healing i Reconnection, te je spojila sve najbolje i od jedne i od druge metode i napravila koncept „Just Be“ – „Jednostavno Budi“  kako bi se što prije uočio napredak u čovjeku.

Na taj način se kroz koncept „Just Be“ izuzetno brzo pristupa otklanjaju blokada i granica koje čovjek nosi u sebi i započinje se formiranje jasnih želja i osjećanja sopstvenih moći u kreiranju želja i snova, bilo da na profesinonalnom, emotivnom, zdravstvenom ili socijalnom nivou.

 

rekonekcija

Izvor slike: http://soulwellness.nl/

 

Ova metoda liječi uzrok, da se problem ne bi ponavljao, a većina drugih metoda liječi simptome ili posljedicu koji se ne pojavljuju dok ste pod terapijom, ali čim prestanete sa terapijom, problemi se najčešće vraćaju.

Natašin koncept iscjeljivanja je zasnovan upravo na tome da svaka osoba od nje dobije sve što joj je potrebno kako bi otklonila sve blokade i strahove koje je koče da bi bila baš ono što želi. Nemaju svi iste blokade i nemaju svi isti proces napredovanje u otklanjanju tih blokada. Nekome to ide brže, a nekom sporije. Najvažnije je svima pristupiti na način na koji svaka pojedinačno osoba treba pomoć, a ona je tu da uz svoje pacijente proputuje zajedno kroz sve njihove strepnje i blokade za koje možda i ne znaju da postoje, a zapravo ih baš to koči da budu ono što žele. Tako da nijedan tretman zapravo nije isti jer nema istog čovjeka, ali cilj je svima isti, a to je stanje potupne sreće onim što JESI.

Nemamo svi istu genetsku liniju ili iste terete iz prošlih života, tako da se svim pristupa individualno. Nema identične terapije, Nataša se svaki put prilagođava potrebama ličnosti sa kojom radi. Put nije kod svakog isti i baš u tome i jeste ljepota i posebnost ove metode jer se svima pristupa na sasvim drugačiji način, nema generalizovanja i uniformisanosti, već kompletna ličnost sama za sebe se uz pomoć ove metode izvodi na put koji na kraju dovodi do potpuno nove ličnosti i novog života.

Zašto bi svako od nas trebao da primjeni Just Be“ koncept?

Raskorak između svjesnog i podsvjesnog dijela nas samih je ono što nas zbunjuje i onemogućava da razumjemo istinski uzrok problema, bolesti i blokada u životu. Negativni dio naše podsvjesti nas u stvari sprečava da budemo zdravi, keativni, srećni i uspješni. Kada shvatimo da se stanje podsvjesti može veoma brzo i lako promjeniti, rado prihvatamo koncepte i metode koji nam u tome mogu pomoći. Svako od nas želi da ostvari sve svoje snove. Nekada ne vjerujemo da je to moguće, smatramo da je to iznad naših mogućnosti, a nekada čak ni ne znamo koji su naši snovi. Tek kada se oslobodimo ovih blokada biće nam jasno na koji način se dolazi do tih ostvarenja. Svi želimo radost, ljubav, uspeh, blagostanje, i svi to zaslužujemo!

Cilj ovog koncepta je da se dođe do faze kada si toliko zadovoljan svojim životom, da si prisutan, da svjesno rukovodiš svojim postupcima i da uživaš u svojim rezultatima. Ne treba ti ni potvrda, ni podrška, ni kompliment drugih jer si jednostavno toliko izgradio sebe da vladaš i svojim emocijama i uvjerenjima koja te vode do ostvarenja svih tvojih želja. Jednostavnon si TI-TI i srećan si kao takav.

Kako i zašto je došlo do stvaranja Just Be“ koncepta?

Natašu je inspirisao njen sopstveni život da krene da se bavi upravo ovim. Završila je jedan fakultet Ekonomiju, pa drugi, radila u računovodstvu, u finansijama, pa i u prodaji i oduvjek je napredovala, bila je sposobna da postigne uspjeh ali je to nije zadovoljavalo i jako brzo je odustajala od nekih novih planova i ideja jer je brzo gubila motivaciju. Najvažnije joj je bilo da shvati da može postići uspjeh, a nakon toga je brzo gubila dalju motivaciju da istraje na tom putu. Oduševljenje postignutim uspjehom je držalo jako kratko i onda bi se opet krenula vrtjeti u krug rutine i nekog nezadovoljstva.

I tako tragajući u čemu je problem jer se nije željela pomiriti sa tim da često izostaje sreća postignutim uspjesima, počela je da istražuje i da se bavi raznim energetskim metodama dok nije otkrila rekonekciju u koju se zaljubila na prvi momenat. Poželjela je i sama da se bavi tim jer je na sebi vidjela ogroman napredak, jako brzo je završila razne škole i kroz svoju edukaciju je otkrila da u primjeni Reconnection nedostaje još jedan jako važan dio, a to je Thetha Healing koji ubrzava napredak u čovjeku. Radeći kao praktičar te dvije metode, Nataša je spojila sve najbolje i od jedne i od druge metode i naravila svoj koncept „Just Be“ – „Jednostavno Budi“ kako bi se što prije došlo do napretka u čovjeku.

 

tetahiling

Izvor slike: https://www.eusemfronteiras.com.br/

 

Pored toga što je radila u struci, uvijek je težila da živi svjesnije i kvalitenije. Trebalo joj je mnogo godina da shvati da svjesna odluka da bira stvari koje su za nju dobre nije dovoljna, jer su se uvijek javljale prepreke da bih došla do cilja. I uvijek se pitala odakle one, zašto su tu, da li je ona odgovorna za njih, zašto ne može da ih se riješi. I naposljetku kada je sve ovo otkrila, odlučila je kreirati sasvim novi koncept koji će pomoći ljudima oko nje da ne moraju da tragaju i gube godine i godine vrteći se u krug, već jednostavno da uz pomoć ovog koncepta nauče da upravljaju ne samo svojim svjesnim dijelom bića, već i podsvjesnim i da samostalno budu sposobni da ostvaruju sve svoje želje i živi život baš kakav žele.

Nakon saznanja da njen život treba da ide sasvim nekim drugim smjerom od dosadašnjeg u kojem je radila kao ekonomista punih 20 godina, Nataša kreće u osvajanje znanja baš iz ovih oblasti energetskog iscjeljivanja i vrlo uspješno završava:  

Reconnective Healing (I & II level)

Basic DNA - Theta Healing

Advanced DNA - Theta Healing

Dig Deeper - Theta Healing

Manifesting and Abundance - Theta Healing

Game of Life - Theta Healing

Radeći već pune tri godine u Novom Sadu, konstantno se edukuje i ne misli da odustane od novih spoznaja koje tek planira da otkrije.

Tek onda kada se zaista rešimo svih naših blokada, strahova, uvjerenja, tek onda smo spremni, to smo onda novi Mi, bez potrebe da radimo na svjesnom dijelu sebe. Tada nas dobar osjećaj vodi, tada smo na visokoj vibracija i privlačimo sve ono što želimo. Tada smo sami sebi kreatori.

Znamo šta želimo i to se događa!

 

 

NATAŠA JURIŠIN

Praktičar Rekonekcije i Theta metode, osnivač koncepta „Just Be“

facebook

 

Naši partneri

Pročitajte još...

15 JAN 2019 Autor: Medicicom

Louise Hay-uzrok većine bolesti