"Zarobljene emocije" stvaraju bolest

01 MAR 2018
Autor:
Medicicom

Izvor fotografije: http://allswalls.com/

 

Najnovija istraživanja potvrđuju činjenicu da zarobljena emocionalna energija uzrokuje sve bolesti. Lako je zamisliti kako prazan i besmislen bi bio ovaj život da nemamo emocije. Da ne osjećamo radost, sreću, zadovoljstvo, ljubav, zahvalnost… Bez emocija život bi bio sivo mehaničko putovanje od kolijevke pa do groba. Čak i negativne emocije poput tuge, srdžbe, žalosti, ljutnje daju životu boju i raznolikost.

A, šta su, zapravo emocije? To je energija u pokretu. To je mentalna energija koja je krenula na svoje putovanje fizičkim tijelom i izaziva određene osjećaje u tijelu. Neki osjećaji nam se jako sviđaju, dok druge pokušavamo svim silama držati podalje od sebe. To su negativne emocije, koje izazivaju negativne osjećaje u tijelu.

 

emocije

Izvor fotografije: http://browseideas.com/

 

Posljedice negativnih emocija

Događa se da zbog velikog stresa ova energija u pokretu ne izađe iz tijela, nego ostane zarobljena. Ostane blokirana u tijelu i uzrokuje razne poremećaje. Prije svega, radi se o energetskom poremećaju koji se na fizičkoj razini očituje kao bolest.
Jednom zarobljena emocionalna energija, zauvijek ostaje u tijelu i dolazi do sve većeg nagomilavanja te negativne emocionalne energije.

To izaziva cijeli niz negativnih pojava: Smanjuje se normalni dotok životne energije (prane). Posljedica toga je umor, iscrpljenost, smanjen imunitet, nedostatak entuzijazma i veća podložnost raznim bolestima.

 

negativne emocije

Izvor fotografije: https://favim.com/

 

Negativne vibracije zaglavljenih emocija uzrokuju oboljenja pojedinih organa. Otkriveno je da određene emocije djeluju na određene organe u tijelu. Na primjer, ljutnja uzrokuje bolesti jetre, žalost djeluje na pluća, a strah djeluje na bubrege i mjehur.
Sveukupne negativne emocije formiraju takozvano ‘tijelo boli’. Ono uzrokuje pad u depresivno stanje, čak i na vrlo mali vanjski poticaj. Ponekad je ovo ‘tijelo boli’ uspavano i osoba se relativno dobro osjeća, sve dok ga neki vanjski podražaj, ponovno, ne aktivira i baci osobu u tešku depresiju.

“Zid oko srca” – Zarobljena emocionalna energija

Zarobljena emocionalna energija je građevinski materijal za ‘zid oko srca’, kojega je opisao Dr. Bradley Nelson. To je zid kojeg gradimo oko svog srca kako bi se zaštitili od budućih emocionalnih ozljeda. No, ovaj zid ujedno sprečava bilo kakvu razmjenu pozitivnih emocija s drugim osobama. Ne dozvoljava nam razmjenu ljubavnih osjećaja i na taj način osiromašuje naš život.

Zarobljena emocionalna energija nam ne dozvoljava da aktiviramo Zakon privlačnosti u svoju korist. Sve dok ne pročistite svoje emocionalno i mentalno energetsko polje ne možete očekivati da ćete uspješno aktivirati Zakon privlačenja.

Ovo su vrlo ozbiljni i dovoljno veliki razlozi da se ozbiljno prihvatimo čišćenja svog energetskog polja od zarobljenih emocija.

 

zarobljene emocije

Izvor fotografije: https://www.saatchiart.com/

 

Emocija ljubavi je osnova za sve pozitivne emocije.

“…Emocija ljubavi ima kratke i brze valne dužine, sa visokom vibracijom. Na drugoj strani, emocije straha vibriraju nisko, na dugačkim valnim dužinama….”

One uključuju u akciju mnogo više ovih DNK Antena. Na taj način se spajamo sa našim multidimenzionalnim bićem. Naši potencijali postaju bezgranični. Naše tijelo se otvara prema energiji prirode, barijere padaju. Kad našim organizmom dominiraju negativne emocije, zatvaramo se u vlastitu energetsku školjku.

Kada se duhom i emocijama otvorimo, ponovo postajemo dio Izvora i dio beskrajnog mora univerzalne svijesti blaženstva, znanja i vječnosti.

 

Izvor teksta: tajna-univerzuma.com

 

Naši partneri

Pročitajte još...

26 JUN 2019 Autor: Medicicom

13 Znakova da život prolazi pored vas