4, novembar, pun mesec u biku

04 NOV 2017
Autor:
Medicicom

Izvor fotografije: http://starweatherwhale.com/

 

4.novembra imaćemo opozit Meseca i Sunca, osa Bik - Škorpija, odn. Pun Mesec.
S'obzirom da je Sunce već na 11,14'Škorpiona, još malo pa dolazi do kraja ,,spaljenog puta'' (15 st.Šk.) krajnje je vreme da nešto učinimo i za sebe, pošto je energija izuzetno jaka.

Povezujemo se sa ritmom Zemlje

Pun Mesec u Biku nas podseća na povezivanje sa ritmom Zemlje. Na sve ono što smo dobili boravkom na ovoj planeti. Pokažite zahvalnost. Izrecite glasno zahvalnost. Zapišite sve na šta ste zahvalni.
Ovaj Pun Mesec može da nas inspiriše u sagledavanju svega što imamo, i šta još želimo da imamo i da nam pomogne u realizaciji.
On nas podstiče na gradjenje bolje materijalne budućnosti i svega onoga što nam predstavlja zadovoljstvo.
Bikom vlada planeta Venera. Planeta harmonije, lepote i zadovoljstava.
Razmislite gde bi želeli da unesete više lepote, u kom segmentu života? U kom segmentu života želite bogatstvo?
Zahvalnost podiže vibraciju i olakšava manifestovanje svega onoga što još želimo u svom životu.
Da bi saznali na koje područje života će vam ovaj Pun Mesec uticati, biće potrebno da pogledate u svoju Natalnu+tranzitnu kartu.

 

pun mesec u bikuIskoristite svaki momenat koji vam Nebo šalje za poboljšanje svoje životne situacije!

Sam Pun Mesec u Biku, ovaj put govori o završetku spremanja zimnice, ogreva i svega što je potrebno da bi se olakšala zima.
Ono na šta će naglasak biti tokom ovog opozita je na strastima i unutrašnjim porivima. Želja za ljubavlju biće u porastu, čulni nagon na maksimumu.
Uran je i dalje u retro hodu i opozitu sa Venerom, što donosi nesigurnost na ljubavnom planu. Tako da, iskoristite svaki trenutak sa voljenom osobom u ljubavi i zadovoljstvima.
Ukoliko još uvek niste pronašli svoj emotivni par, za vas je onda ovaj Pun Mesec odličan da uz plamen sveće zamislite želju i pošaljete je u Kosmos, te sebe počastite nečim što vam predstavlja zadovoljstvo kako bi doživeli visoku vibraciju.
Danas je odličan dan za završetke. Odličan dan, ukoliko ste slobodni, da oslobodite deo ormara za osobu koja dolazi. Odličan dan da pomirite sve stare računa, kako bi u narednom periodu doživeli novo obilje, kako materijalno tako i duhovno.
Period Škorpije uvek govori o transformacijama, a na vama je da li ćete težiti uspehu ili ćete uspeh sami sebi zakopati negativnim mislima.
Teško je plivati u vodama Škorpije, jer u tim vodama nema kompromisa, ni plana B. Ne postoji ,,siva zona'', već je ili crno, ili belo. Teško je ali i vrlo lekovito. Jer nakon sopstvenog pada, jedino što možemo je da krenemo u visine.

Savet za pun mesec u biku

1.    Napiši šta želiš
2.    Oseti radost kao da to već imaš
3.    Oseti zadovoljstvo u ispunjenju želje
4.    Prihvati ispunjenje želje

S ljubavlju,

Milena Tijanić, astrolog

Facebook: Astrologija, ljubav i život

 

 

Naši partneri

Pročitajte još...

26 MAY 2018 Autor: Medicicom

Numerologija - Otkrijte značenje broja Vašeg imena