Mars u devici, rat po nervnom sistemu

12 SEP 2017
Autor:
Medicicom

Izvor fotografije: https://freesiderealastrology.wordpress.com/

 

Pridji mi pridji, da te malo bolje osmotrim.Malo bolje zagledam i prostudiram. Potom me zaobidji, da o svemu dobro razmislim, jesi li ti vredan da zbog tebe šizim?!

Mars je u Devici. Planeta rata i ratnika u analitičnoj Devici! - Koji je najsmešniji scenarijo u kom možete zamisliti svog marsovca ( momka, partnera, budućeg partnera, bivšeg partnera) - e, to je taj Mars!

Rat po nervima

On kida živce bez milosti ( jer ipak je to Mars - mora negde da se ratuje - pa, eto, po nervnom sistemu, fantastično mali mozak probada! - zašto mali? Zato što Merkur, vladar Deve opisuje sve male, sitne stvarčice koje često držimo u ruci, kao držalice..., ili, sa marsom, pride, ide i nožić koji bi rado zarili nekome negde...) ALI,,ovaj Mars nije naročito hrabar, pa će to ostaviti za kasnije ( jer ima i prečih stvari) malo će oribati tepih, malo poslagati odeću.......malo polupati čaše, tamo negde, gde niko ne vidi..
a potom...pa vratiće se, sasvim razumnog, staloženog lica - sa rečima : a jel mi dugujemo nešto ovoj pustoj državi? ( mora ovo ,,pusto'' da bude u opisu, jer on prosto mora nešto da progundja, ako već ne može kvalitetno da iskritikuje.
Ma nije samo to,ali jeste vreme da se dobro porazmisli o svom odnosu ka marsovcima ( muškima). Šta tu toliko ne valja pa hipohondrija pronalazi put.....??! Jeste li oprali ruke pre nego što ste seli za komp.? Il napeli živce da shvatite : ma, o čemu on to govori??? O kvalitetu konca za zube???!...da,da,razumem. Da, jasno mi je. Baš taj sam i ja birala, i znam gde je najjeftiniji..
E, a ne izgleda baš loše. Čak, naprotiv...pedantan, uredan, probirljiv..ne flertuje, ne zavodi, već naprotiv.....umeren dasa.
Da,da, stvarno ima kvaliteta.
Mentalni kapacitet jak do kolapsa....verovatno vašeg.
Večito on o nekim papirima, dubokim analizama, lošem stanju ovde ili onde...ma sve je loše, da,da...- hej, mogli bi do grada! Imaneko dešavanje....

 

mars u devici

Izvor fotografije: http://roselira.blogspot.ba/

 

Sorry, nije mi opeglana košulja...al brzo ću ja, brzo..
........
Device su vladari ,,praktičnosti'' ... Ne znam gde je ovde praktičnost? Možda ako bi nešto ,,energetski'' merili. Ali i to je pitanje Dokle bi se izdržalo ,,briskanje'' po svemu, sem ne po svojoj istoriji...? Ali biće vremena za retrospektivu.
Sad je vreme za fitnes, zdravlje i sex na mentalnom planu  ;)

ps: ne zaboravite da očistite cipele pre nego što udjete u kuću.

 

S ljubavlju,

Milena Tijanić, astrolog

Facebook: Astrologija, ljubav i život

 

 

 

 

Naši partneri

Pročitajte još...

26 MAY 2018 Autor: Medicicom

Numerologija - Otkrijte značenje broja Vašeg imena