Mars u vagi, koju igru igraš

25 OCT 2017
Autor:
Medicicom

Izvor fotografije: http://www.collective-evolution.com/
 

22.oktobra 2017 - 9.decembra 2017.- tranzitni Mars boraviće u zodijačkom znaku Vaga.

Mars u Venerinom znaku nije oličenje kakve agresije, uzavrele strasti ili potrebe za borbom, ali jeste interesantan za ljubavne igre i sentimentalni život u celini.
Mars je ratnik, te ako bi ovog marsovca posmatrali na kom to boju bitku bije, bilo bi - na ljubavnom! Ali i ne samo na ljubavnom, ako bi gledali da je Vaga znak sedmog polja zodijaka koja prikazuje ,,Javnost'' već upravo i na kakvoj sceni od društvenog značaja.
Da, ovo je lep i ugladjen muškarac, lepih manira i crta lica. Ovo je bela ruža na njegovom reveru, i bračni prsten sa obećanjem. No, ne mora da znači da će uvek u njegovom braku cvetati ruže. Naprotiv, on će i  dalje ,,bitku da bije'' na polju ljubavi, pa je ,,vruće i hladno'' njegova večita igra.

 

mars u vagi

Izvor fotografije: https://aquasixio.deviantart.com/

 
Pa šta nam može doneti tokom ovog perioda ovaj Njegov tranzit?

Očekujte ljubavne igre svih vrsta! Očekujte napad kada ne primetite dovoljno ono što se očekuje od vas da primetite i pohvalite! Očekujte da ćete zavedeni biti baš u momentu kad ste se spremili da napadnete, kad ono, stvari se okrenu da i ne znate zašto ste bili ljuti. Pa počnete da plačete, pa počnete da grlite i sa takvom lakoćom sve oprostite, ma kao da rasprave nije ni bilo! Predali ste se - ali u Ime Ljubavi!

Ipak, ove Njegove igre mogu uneti poprilično nemira u ljubavne odnose. Moguće su i česte svadje, ali zato da bi se podsetili šta je to što vas je privuklo tom partneru, i šta je to što vas i dalje drži u toj ljubavnoj vezi ili braku?
Možda ćete poželeti da odete iz sadašnje ljubavne veze a možda će vam sve izgledati suviše lepo da bi bilo stvarno pa ćete preispitivati pravo stanje stvari. Sve će biti iole dobro dok ne posumnjate u nevernost....
Zna ovaj Mars biti itekako ženskaroš! A znaju i žene tokom ovog tranzita baš takve i birati! Ume ovo biti tako zavodljiva energija, da i kad se sve zna, opet se nekako za tu opciju odluči. Da, ima neke neodlučnosti u ovoj poziciji, ali ima i svojevrstnog lukastva! Mami lepota tela, više od najlepše poezije!

Mami i stil odevanja i kultura u ophodjenju.Mami i umeće u ljubavnom zavodjenju!

Tako da, ušli smo u period u kom će se podjednako nadmetati i muškarci i žene, u najboljem mogućem predstavljanju sebe.
Ne znači da sve što je u izlogu ima i neki poseban kvalitet, ali tokom ovog perioda i nije to toliko važno. Najvažnije je da je primećeno.
Pa, budite primećeni. Dajte od sebe maksimum tokom ovog tranzita da pokažete najbolju verziju sebe, i uberete najlepši plod. A biće nadmetanja, i vrlo dobre konkurencije. Ko bude svoju ,,robu'' umeo najbolje da plasira, taj će najbolje proći. A premija je : 1001 čarobna ljubavna noć!

Ako ste ,,Za'' - neka igra počne!

 

S ljubavlju,
Milena Tijanić, astrolog

Facebook: Astrologija, ljubav i život

 

Naši partneri

Pročitajte još...

26 MAY 2018 Autor: Medicicom

Numerologija - Otkrijte značenje broja Vašeg imena