Ne donosite ishitrene odluke u narednom periodu

13 MAR 2018
Autor:
Medicicom

Izvor fotografije: https://renata-s-art.deviantart.com/

 

Dobar dan, dragi moji, planete se kreću napred, hteli mi ili ne. Uhvati korak, ne zaostaj!

Retrogradni Jupiter

Jedna se kreće unazad a to je Jupiter, te daje šansu da se nešto refinansira ili povrati, neki posao koji nije bio naplaćen - naplati, nešto dodatno zaradi ili neki dug vrati. Nije dobro se zaduživati, jer će se dug umnogostručiti ili će se nešto još dodatno iskomplikovati. 

Dobro je raditi na vibraciji novca, baš sad dok je retro, da bi se nešto pokrenulo ( ukoliko je zastalo) ili da neki posao koji dobro ide ne bi imao zastoja. 

U retro hodu biće do 10.jula ali će se nebo do tad izmenjati. Čeka nas retro hod i Merkura, pa Saturna od 18.aprila, Marsa, Neptuna. Buran period.

Šta donose Venera i Merkur u narednom periodu

Sa druge strane, Venera i Merkur idu kroz Ovna te imaju kvadrat sa Saturnom - što nije dobro za donošenje brzih odluka ( onako ovnovskih), jer kvadrat od Saturna će sve zatezati, omalovažavati; unositi nemir, svadje, gubitke. Kako na poslu, tako i u ljubavi. Ovnovi i Jarci će najviše tegobe osetiti od ovog kvadrata. Ko bude svesan šta se stvarno dešava, moći će da Se ,,kontroliše'' te tako prodje sa manje poraza. 

Venera u Ovnu je jedna strastvena Venera. Ona koja se bori i nikad ne odustaje. Medjutim, kad je pod kvadratom Saturna, ma kakav napor činila ( naročito na ljubavnom planu) rezultata neće biti. Potrebno je ,,pustiti'' i ,,otpustiti''. - Oni koji prate ZP znaju šta to znači. No, srećom to je tranzit koji će popustiti u drugoj polovini marta.

Do tad, ne brzajte, ne forsirajte nešto što ne ide ili koči, jer neće moći ništa na silu. Možete stvoriti još teži revolt i inat.

Najžešće biće u zadnjoj nedelji marta. Venera preći će preko Urana u Ovnu 90 Pl, i nonšalantno ući u Bika. Mesec ućiće u Vagu, a potom napraviće opozit sa konj.Sunca+reMerkur., i kvadrat sa Mars+Saturn 90 So+re Mer.

Ako se spremate u tom periodu da idete u švaleraciju, vala biće ,,zategnuto'' a i zeznuto.

Prvo što idu mnogo ,,besne'' strasti, propraćene posesivnošću i ljubomorom, drugo što možete izbrbljati što ne treba; treće, uleteti u iskušenje da ,,prsnete'' i oterate u tri lepe...da bi se potom pokajali, pa pokušali napadom da ispravite, te se još više upetljate.... ccc,,,,, budite oprezni u narednom periodu šta ćete činiti...Retro Merkur zna se kakve sve brljotine donosi, ali ovaj put će se odnositi prvenstveno na Ljubavnom planu...

Put izmedju - Ali JA Hoćuuuu....i - nadrljaćeš....mnogo biće kraći nego inače...

 

Da li je ovo period za bivše ljubavi? - Nije.

Jer u pozadini Venere u Ovnu je Mars, planeta rata - ratnik koji svojeglavo juriša napred.On je još uvek u Strelcu, znaku slobode i slobodoljubivosti. Pa izmedju bivše/g biraće se sloboda i nezavisnost. - do 17.marta, potom ulazi u Jarca gde će neko vreme biti ,,suzdržan'' pa kreće napred i dalje sve dok se ne bude sudario sa Saturnom odn.istorijom. A kad se bude sudario sa svojom istorijom, tad tek nije dobro miriti se ( sem ako ste baš toliko iznemogli od čekanja) ali se oprostite od lepog ,,ljubavnog'' života, punog zanosa i strasti. Dešavaće se to u Jarcu, znaku koji je po prirodi pre ,,materijalan i okrenut korisnosti, karijeri,odricanju zarad nečega ali i trpljenju nečega zarad nečega) - da li vam to liči na ljubav? Ne. To je interes, Ako želite da budete nečiji sponzor, ok., onda samo napred.

 

Venera u ovnu

Izvor fotografije: https://www.horoscopefriends.co.uk/

 
Kako da doživite ljubavni polet?!

Medjutim, ako želite da zaista doživite ljubavni polet i uživate, onda počnite da gledate oko sebe...dobre su ovo vibracije sa svih strana...i u običnom razgovoru biće flerta...svuda su mogućnosti za nešto Novo...

a ako ste u nekom ,,komplikovanom'' odnosu,pa vreme je onda da poradite na svom stepenu privlačenja..ne svadjama, ubedjivanjima, zahtevima...nego...zavodjenju....Zavedi pa vladaj...

 

 Srećno!

Milena Tijanić, astrolog
facebook 

 

 

 

Naši partneri

Pročitajte još...

11 JUL 2018 Autor: Medicicom

Venera u Devici, kreću ljubavne analize