Šta nam zvezde poručuju za novembar

04 NOV 2017
Autor:
Medicicom

Ovan :

Novembar je mesec za vas u kom ćete najviše kompromisa činiti. O čemu god da se bude radilo, biće potrebno da uključite i druge ljude. Nije vreme da sami nastupate na scenu, već je povoljnije da udjete u neki tim ili neku saradnju. Ionako ćete i sami uvideti da koristi itekako može biti i u saradnji sa drugim osobama, kada se obaveze dele. Manje tereta za vas, te i više vremena za društvene aktivnosti. Ipak, porodični život vam tokom novembra može ostati po strani, jer će poslovna strana obećavati veću zaradu. Ukoliko ste u potrazi za poslom, ovaj mesec je dobar i ima najviše šansi da dodjete do posla na koji ste fokusirani. Takodje je dobar za investitore i investicije.

Ljubavno, Venera, ljubav i romansa će vas tokom ovog meseca naročito privlačiti. Poželećete da stvari u svom ljubavnom životupoboljšate. Ipak, nije vam vreme za neke preterano ishitrene akcije. Moguće je da će vam se što šta na brzinu izdešavati a što i nije po vašoj ,,meri''. Dobro procenite situaciju pre nego što povučete konkretne poteze. Biće više ljubavnih prilika, pa ostavite svoje srce otvoreno. Zauzeti Ovnovi će imati podršku partnera, iako će na trenutke neke situacije delovati ,,napeto''. Uvek se setite da u dugoročnim planovima, kompromisi su itekako svrshishodni.

Bik :

Novembar je mesec za vas u kom će vas sačekati sve što u prethodnom periodu niste stigli da uradite. Imate velike planove, ali pokušajte da ih rešavate po nekom redosledu. Imaćete dovoljno energije da sve postignete, samo će biti potrebno da se malo ubrzate kako bi do kraja meseca sve stigli da uradite. Važno je da raščistite sve poslovno što imate, jer velike su šanse za novim poslovnim ponudama i većim dobicima. Ipak, biće velikog zadovoljstva u radu i priznanja za vaš trud od kolektiva ili saradnika. Vaše veštine će doći do izražaja. Takodje, ukoliko ste u potrazi za poslom, ovaj mesec bi mogao da vam donese neki stari plan ili ponudu od nekoga sa kim ste već saradjivali.

Ljubavno emotivni život će tokom novembra za vas biti izuzetno važan. Osećaćete kako vam emocije nadiru i kako je pravo vreme da se založite za ljubav o kakvoj sanjate. Moguća je ljubavna avantura preko poslovne strane. Zauzeti Bikovi će uživati u podeli posla ili radu sa partnerom. Ljudi oko vas će početi da primećuju neko dobre promene na vama, i u vama. Vaša briga o zdravlju i ishrani će konačno biti vidljiva svima, a naročito suprotnoj strani. Očekujte pohvale i nove ljubavne ponude.

Blizanci :

Novembar je mesec za vas u kome ćete videti nove šanse za bolji posao i veću zaradu. Bićete  u prilici da se uključite u neki novi sistem poslovanja i osigurate svoje radnu poziciju. Ipak, ukoliko ste u potrazi za poslom, biće nekoliko šansi za zaposlednje. Ostanite otvorenog uma, ovaj mesec vam daje uvid kako ne samo da nešto radite, već i kako bolje da zaradjujete. Krupniji novac bi mogao da vam dodje kroz neko mesto za zabavu, ili u saradnji sa nekim ko radi neki kreativni posao. Spojite lepo i korisno, i eto vama jedan dobar mesec.

Ljubavno, većina pripadnika ovog znaka biće kao na ,,čekanju''. Ukoliko ste se nadali nekome iz prošlosti, možda je vreme da malo pogledate i oko sebe i ko to stoji pokraj vas. Biće prilike da udjete u pravu ljubavnu romansu, kakvu ni ne očekujete. Klonite se samo ljubomornih pogleda i previše ispitivanja. Opustite se i pogledajte stvari iz neke druge perspektive.

Rak :

Novembar je mesec za vas u kom će biti potrebno da budete spremni na promene. Biće potrebno da brzo reagujete, ali i brzo razmišljate. Trudite se da svoju emotivnost malo ostavite po strani, kako bi što racionalnije rešavali probleme na koje budete nailazili. Do kraja meseca bi trebalo sve da vam bude rešeno a neki ciljevi u potpunosti postignuti. Imajte vere u sebe i svoje sposobnosti. Moguće su nove poslovno ponude i saradnje. Sa druge strane, u svom domu ćete pokušavati neki red i mir da stvorite. Ljubav i toplina porodična su vama i najvažniji, te tu kad bude sve željeno, onda i sve poslovno će biti mnogo lakše.

Ljubavno, moguće je da če da vas emotivno ,,muči'' neka nerešena ljubavna priča. Kao da neko šalje signale, ali konkretno ništa ne preduzima. Ipak, vi zračićete nekim neodoljivim šarmom i energijom, tako da biće i neke nove ljubavne ponude. Zauzeti Rakovi će uživati u oazi svog doma i zagrljajima svog partnera. Kućno-ljubavna atmosfera biće vam aktivnija nego inače. Sexualna energija   tokom novembra vam je u porastu.

Lav :

Novembar je mesec koji vama donosi mnogo razmišljanja oko pokretanja sopstvenog biznisa ili proširenju postojećeg. Kao da vam novac sam izlazi iz ruku, pa osećate da će biti potrebno još za nešto dodatno da se založite kako bi uspeli da idete u korak sa svojim idejama. Ipak, čuvajte se prevelikih troškova iako sve deluje da ćete na kraju najveći novac potrošiti na svoja zadovoljstva ili kućne potrebe. Mogući su problemi i oko mesta stanovanja, ili dece. U jednom momentu će vam se otvoriti ,,vrata'' za neki posao koji bi mogao doneti dosta novaca. Ostanite u toku svega što vas interesuje.

Ljubavno, vas šarm nikoga ne ostavlja ravnodušnim, ali kao da to vama ne znači mnogo dok vam se ne oda javno priznanje koliko blistate! Ljubav bi trebala tokom ovog meseca da ide baš po planu i kako ste zamislili. Moguće se kritike oko prevelikih troškova, ali to neće umanjiti ljubavni žar. Slobodni Lavovi, tokom ovog meseca bi mogli ,,slučajno'' upoznati osobu baš iz svojih snova!

Devica :

Novembar je mesec u kom ćete ozbiljnije pristupiti poslu i mogućim povećim novčanim zaradama. Imaćete odličan ,,osećaj'' gde treba ulagati, sjajnu moć predvidjanja mogućih finansijskih oscilacija i pravo ,,špijunsko'' oko za otkrivanje svega što bi vam olakšalo posao a donelo veću korisnost. Moguće je da će vas privlačiti,,neobična'' zanimanja kao i kontakti sa svima koji imaju neka specifična interesovanja. Tokom ovog meseca ostvarićete veliki broj novih kontakata a moguće je i neko putovanje. Mentalno ćete biti potpuno spremni za momentalno rešavanje svega što vam se nadje na putu.

Ljubavno, ovaj mesec vam kaže : Vi volite novac, i novac voli vas. Vi volite darove, i darovi vole vas. Ljubav i finansije su vam tokom ovog meseca povezane. Moguće je da će vam partner posebnu pažnju ukazivati, jer i vi zračićete nekom posebnom harizmom. Možda nećete uvek biti svesni svoje privlačnosti, ali moguće je da ćete privući neku osobu koja će se fatalno zaljubiti u vas. Zauzete Device će sa podjednakom pažnjom ulagati u sebe kao i u svoju ljubavnu vezu. Sve ide mnogo bolje, nego što ste očekivali.

Vaga :

Novembar je mesec u kom ćete shvatiti da i ne zavisite ni od koga toliko, koliko od svojih ideja i kreativnosti. Ukoliko se bavite nekim kreativnim zanimanjem, očekujte tokom ovog meseca prosperitet ali i naplatu vaših usluga. Tokom ovog meseca ćete ponajviše brinuti o svojoj sreći i dokle ste do sad stigli. Imaćete dosta dobre energije u sebi, ali će po nekad delovati da je baš i ne koristite na pravoj strani. Povedite računa u šta ulažete svoju sreću kao i svoj novac. Možda ćete tokom ovog meseca poraditi na svom doterivanju do perfekcije, te do kraja meseca i biti zadovoljni sobom.

Ljubavno, velike oscilacije. Venera, vladarka vašeg znaka će od 7.novembra promeniti znak, te ući u znak Škorpija. Iako su svi izgledi da ćete zavesti željeno, neke sumnje će vas ipak mučiti. Neko zadovoljstvo kao da vas blokira da nastupate u svom pravom sjaju. Uspete li da ga se oslobodite, oslobodićete i neverovatnu privlačnost u sebi te biće sve na ljubavnom planu itekako moguće! Zauzete Vage malo će pokazivati netolerantnost, možda u nekim momentima će činiti i neubičajene poteze za sebe. Ipak, sexualno dobar period, dosta adrenalina i želje da se stvari koje ne valjaju - promene.

Škorpija :

Tokom meseca novembra, mnogo Škorpije će mučiti velike dileme. Osećate da je pred vama buran poslovni period, aliod nestrpljenja mogući su loši potezi. Pokušajte da ostanete fokusirani na ono što zaista želite, i ne odstupajte daleko. Tokom novembra pred vama zaista jeste buran poslovni period koji obećava dosta novaca. I vi sami privlačićete obilje sa svih strana. Pokušajte što duže da držite svoju sreću u svojim rukama. Ovo je vaš mesec - mesec u kom dominirate i stvari možete održati pod kontrolom.

Ljubavno, mnogim pripadnicima ovog znaka neće teško padati da održe tempo izmedju mnogo rada i tajne ljubavne veze. Privlačiće vas mistika i istraživanje novih ljubavnih horizonata. Možda u nekom momentu čak i prekinete sa mnogim poslovnim aktivnostima kako bi se prepustili ljubavnim čarolijama. Mnoge Škorpije će ovaj, svoj period, iskoristiti za ljubavno eksperimentisanje.

Strelac :

Mnogi pripadnici ovog vatrenog znaka će tokom novembra imati sreću sa poslovnim prilikama vezanim za dalekoinostranstvo. Kao da ste celo svoje poslovno umeće mislima već preusmerili negde daleko. Ništa što je ,,ovde i sada'' rutinsko i obično, neće vam biti od nekog interesovanja. Vaš fokus ide za boljim životom i boljom zaradom. Moguća je želja za dodatno edukacijom, učenjem jezika ili nekim doškolovavanjem u nekoj stranoj zemlji. Osećaćete kao da postoje tajne u poslovanju koje samo što niste otkrili! Sledite svoje instikte, jer oni nikad ne greše!

Ljubavno, kao da je sve svedeno na prijateljski odnos. Možda ste se i umorili da nešto pokušavate što nikakve posebne rezultate ne daje. Pokušajte da prepustite nešto i drugoj strani. Možda budete i iznenadjeni nekim novim potezima i dogadjajima. Zauzetim Strelcima, ljubavna strana je stabilna i propraćena mnogim zajedničkim društvenim aktivnostima.

Jarac :

Mesec novembar mnogim pripadnicima ovog zemljanog znaka doneće pogled iz druge perspektive na celu poslovnu situaciju. Moguća je inspiracija pristigla od neke osobe koja nije iz vašeg grada, ili neke stare saradnje. Biće vam od velike pomoći na poslovnom planu neki stari kontakti. Ali, ipak, pokušajte kada situacija bude počela da se ,,zateže'' da malo pokažete i svoj smisao za humor. Biće potrebno da neke svoje stavove malo i ,,olabavite''. Finansijska strana bi trebala biti stabilna tokom ovog meseca, a od druge polovine meseca moguća je i neka poslovna ponuda. Moguć je neki okret situacije, iznenada i na bolje.

Ljubavno, većina pripadnika ovog znaka će verovati u sebe i svoju moć u osvajanju. Naučila su vas životnoj školi neka stara iskustva. Moguće je da će se neka situacija  ponoviti, te se potrudite da ovaj put pravilno postupite bez ljutnje i gneva. Zauzeti Jarci će uspešno voditi svoju ljubavnu priču. Jaka sexualna privlačnost dominiraće vašom ljubavnom scenom, ipak, čuvajte se želje da negde preduboko ,,kopate'' kako ne bi ,,izronilo'' nešto što bi donelo probleme. Uživajte u svojim ljubavnim pohodima, i trudite se da se što bolje zabavljate.

Vodolija :

Većina pripadnika ovog znaka će tokom novembra pokazivati veću emotivnost i brigu, nego inače. Brinuće vas zašto se neke stvari prečesto menjaju?! Imate potrebu za promenama, ali ne po svaku cenu i bez nekog reda. Moguće je da ćete želeti da prekinete neku saradnju ili da promenite posao. Sa nekog puta ide vam neka ponuda, ili će vas poslovna strana odvesti na neki put. Možda i na neki seminar ili dugo željenu edukaciju. U nekom momentu će se sve već ,,skockati'', i to toliko da vam može doneti unapredjenje i neke mnogo bolje posl.aktivnosti kao i povećanje novca. Vaš status i dobre preporuke odigraće veliku ulogu tokom ovog meseca. Očekujte pomak na putu svog uspeha!

Ljubavno, za mnoge stvari želite da kažete ,,Dosta!'' ali kao da neće sve zavisiti samo od vas, pa ćete praviti pauze kako bi još jednom promislili. Dobra pronicljivost i jaki instikti će vas pratiti tokom ovog meseca, ali i brze emotivne reakcije. Budite spremni na ljubavne promene i više od svega čuvajte se ljubomore i potrebe za kontrolisanjem suprotne strane. Moguće je da ćete imati neke sumnje, pa ćete želeti da istražite suprotnu stranu, ali promislite dobro zašto vas nešto toliko brine? Sa druge strane, veoma su vam moguća nova ljubavna udvaranja a vrlo brzo i iznenadna avantura.

Ribe :

Tokom ovog meseca, većinu pripadnika ovog vodenog znaka i dalje na putu uspeha vodi sjajna intuicija! Moguće je dačete u nekom momentu i na neki put otići radi sticanja novih saznanja. Vode vas dobre poslovne struje, i vi baš umete da ih pratite. Nemate se čega bojati, samo više vere i ostvarićete svoje mesto pod Suncem. Novac vam dolazi od klijenata iz inostranstva, sa nekog puta, ili od nekih edukacija. Možda ćete i vi biti u prilici da druge uputite kako nešto još bolje da obavljaju. Ukoliko ste u potrazi za poslom, ovaj mesec vam može doneti bolju ponudu i veći novac od očekivanog. Pratiće vas dobro poslovno finansijski aspekti, potrudite se da budete stalno u toku svega što se tiče vašeg posla, te i da ,,uberete'' najbolje za sebe.

Ljubavno, vaša harizma i romantičnost pleniće pažnjom više nego ikada! Privlačićete i nove ljubavi i stare. Neka stara ljubav će vam se stalno i mešati u sadašnjost. Možda će vas potsećati na neke stare, dobre dane. Možda ćete čak i pokušati neke stvari da saznate što vam tada nije bilo moguće. Ipak, dobra sećanja ostaju šta god da budete saznali. Zauzete Ribe će želeti da unaprede svoju ljubavnu priču i učine je romantičnijom ali i strastvenijom. Izbacite sve sumnje iz srca i glave,izbegnite sve moguće konflikte i prepustite se ljubavnom zovu'.

 

S ljubavlju,

Milena Tijanić, astrolog
Facebook: Astrologija, ljubav i život

 

Naši partneri

Pročitajte još...

05 MAY 2018 Autor: Medicicom

Da li nam se zvijezde smiješe u maju mjesecu