Šta nam zvezde pripremaju za april

31 MAR 2018
Autor:
Medicicom

 
Ovan

Na samom početku meseca moguć je zastoj na poslovnom planu. Kao da sve ide mnogo sporije, nego što bi moglo i trebalo. Isto tako biće vam potreban dodatan napor i dobra strategija da bi održali dosadašnji ritam i svoju reputaciju. Pokušajte da promenite taktiku unoseći malo vedrine u posao koji radite, kako vas ne bi videli kao krutog i beskompromisnog. U drugoj polovini meseca ćete već videti boljitak i napredak u poslu koji radite. Od 12. aprila kao kroz san, doćiće vam razne ideje kako brže i lakše da dodjete do novca. Ide vam mala sreća u susret vrateći vam sjaj i dobru energiju u život, a i od tad - novac će vas prosto hteti.

Na ljubavnom planu možda ste malo preterali sa svojim zahtevima, pa su moguće konfliktne situacije ili prosto tišina i prekid komunikacije. Možda je i bolje malo da ohladite glavu dok ne povratite sebe i svoj sjaj. U drugoj polovini meseca ćete već pleniti svojom dobrom, pokretačkom energijom a i bićete šarmantniji i tolerantniji nego inače. Tad je i moguće poboljšanje ljubavnog života, jer ćete i vi biti raspoloženiji i laganiji za saradnju i dogovore.

ovan horoskop

 

Bik

Mala sreća je konačno u vašem znaku i na ličnom planu vas blagosilja kreativnošću i osećajem za diplomatiju. Zračićete pouzdano i sigurno, pa su moguće poslovne ponude sa dužim rokom. Kreće i vreme u kom  ćete moći da krenete sa ostvarivanjem sopstvenih želja i planova. Sve o čemu ste do sad samo maštali i razmišljali, tokom ovog meseca će vam biti ostvarivo i dobro je da započnete svoj ciklus uspeha. Na probleme možete naići jedino ukoliko ste planirali poslovno da  se otisnete u inostranstvo, tad proverite svaki ugovor i dokumentaciju. Inače, za sve ostalo pratiće vas sreća i dobro raspoloženje.

Ljubavno bićete aktivniji nego u prethodnom mesecu. Više ćete uživati u životu, i davati sebe na partnerskom planu. Neće vam biti ništa teško, pa ni ponovno osvajanje neke stare tvrdjave. Uživaćete u dokazivanju svojih  ljubavnih mogućnosti, i povratićete sav zanos možda malo poljuljan u prethodnom periodu. Vreme radi za vas da svom ljubavnom životu date ponovo sjaj, baš kakav zaslužujete i kakav vam je potreban! 

bik horoskop

 

Blizanci

Iako sve kreće mnogo bolje nego što je bilo, neki konflikti i problemi nastavljaju svoj ciklus. Kao da vam nikako ne daju da se opustite i uživate u svakom koraku koji činite. Najviše tegoba možete imati sa saradnicima, kolegama i prijateljima. Deluje da vas ne razumeju baš najbolje, pa će biti potrebno da svoje postupke po više puta objasnite. U drugoj polovini meseca će vam ići sve mnogo laganije, iako vladar vašeg znaka će se i dalje kretati unazad. Možda vam samo neće dati mir da neke stvari zaboravite, ali i da za neke ostanete na oprezu. Neko iskustvo će vam ovaj put imati veliku primenu. 

Ljubavno bi ovaj period za vas trebao biti itekako  uzbudljiv. Istina, možda ćete više želeti da sve sakrijete od pogleda radoznalih, ali i krijući svoje ljubavne korake neće vam biti umanjeno zadovoljstvo i pomak na ljubavnom planu. Vaša tačka privlačnosti biće vam tokom ovog meseca na maksimumu, te ukoliko ste slobodni ovo je mesec koji će vam doneti partnera o kakvom potajno maštate. Važno je samo da povedete računa šta i kome pričate, i kome sve odajete svoje tajne. Neke stvari je možda mudrije da zadržite za sebe.

blizanci horoskop

 

Rak 

Za većinu pripadnika ovog vodenog znaka, ovo je mesec velikih poslovno novčanih planova i ostvarenja. Možda će poslovi tražiti saradnju sa još nekim, te ostanite otvoreni da spajate lepo i korisno, i da saradjujete kada je potrebno. Biće dobro da ovladate strpljenjem i da ne reagujete burno ukoliko bude nekih početnih grešaka i trzavica. Možda je mudro osloniti se na neka stara iskustva i kontakte, te popustiti kada nešto krene malo teže od očekivanog. Kako vreme bude odmicalo, videćete da je itekako zabavnije a i korisnije kada saradjujete i delite blagodeti male sreće, jer tad će i vama ići sve mnogo lakše i sa manje problema.

Na ljubavno partnerskom planu, sredina meseca bi trebala da vam donese pravi ljubavni procvat. Ukoliko tražite partnera, moguće je da ćete ga upoznati preko poslovnih saradnika ili prijatelja. Ostanite do kraja otvoreni da spajate lepo i korisno, zadovoljstvo i uspeh. Možda neće biti baš sve kako ste navikli, naročito ukoliko ste u braku ili vezi, ali eto vam šansa da svoj život obogatite nekim novim ukusima. Ovo je mesec koji može vam doneti neka lepa prijateljstva i pravo zadovoljstvo u izlascima i druženju. Pratiće vas dobro raspoloženje i dobra energija.

rak horoskop

 

Lav

Vladar vašeg znaka do 19.aprila boraviće u ratobornom i vatrenom Ovnu, što vas obogaćuje još dodatnom energijom, da ma koliko nešto kočilo i stagniralo neće vas zaustaviti da se borite da ostvarite željeno. ipak, na poslovnom planu neće sve teći glatko ma koliko se trudili. Moguće je da ćete obnavljati neko poslovno gradivo, ali i iz starih lekcija itekako može se izvući novi pravac i ideja za novi trijumf. Ostanite  dosledni i mudri, malo trenirajte strpljenje jer je ono sigurniji put ka cilju od svojeglavog kretanja samo napred i napred. Nekad pauza od jednog dana povrati energiju i elan za ceo mesec. Nakon 19.aprila ćeka vas velika promena i znatno uspešniji period. 

Na ljubavnom planu očekujte nešto mirniji period, iako neka varnica može vam sa poslovnog plana ušetati u ljubavni. Moguće je da ćete tek tokom ovog meseca obratiti pažnju na nekog zanimljivog iz svog radnog okruženja. Pre nego što krenete u akciju, ipak proverite da li je osoba uopšte slobodna. Neće biti sporan vaš šarm, ni da li uspešno osvajate, već pre možete naići na probleme vezane za sastajanje sa tom osobom. Zauzeti Lavovi će uživati u svakakvim zadovoljstvima tokom narednog perioda, jer će uvideti da kočiti na ljubavnom planu nije ni najmanje korisno, a ni privlačno.

Lav horoskop

 

Devica 

Na poslovnom planu ste mnogo usporili, što ne liči na vas. U sebi ste možda ljuti na sebe ali i dalje kao da tapkate u mestu. Pokušajte na sve načine da se pokrenete kako ne bi izgubili svoju dobru reputaciju velikim radom stečenu. Moguće je da ćete naići na razne probleme koji i nisu do vas, ali okruženje neće vas pitati - da li možete to da rešite? Da li uopšte imate snage da se sa svakakvom problematikom nosite? Budite spremni da brzo reagujete i rešavate probleme u hodu, inače zaista možete doživeti da sve radite ponovo i ispočetka. Vama je tek sledeći mesec mnogo srećniji, za ovaj se spremite da naporno radite kako bi održali svoj posao. Ipak, neće vas zvezde ostaviti bez nagrade. Biće nove snage i dobre motivacione energije baš u pravom momentu!

Na ljubavnom planu ste više nego ikad raspoloženi da se pokažete u najboljem svetlu! Izgleda da na poslu ste posustali da bi se odmarali u zagrljajima. Što i nije tako loše, obnovićete bar svoj ljubavni život i svi su izgledi da ćete biti baš zadovoljni. Tokom ovog meseca pratiće vas maštarije i sanjarenje na javi.Neke maštarije će vas možda odvesti i u prošlost, ali ne tako daleku.  Neko je u vama probudio uspavani žar - prisetite se ko je zaslužan za to, i eto vam odgovor šta vam je nedostajalo i za šta je vreme da poradite tokom ovog meseca kako bi bili još zanosniji i zadovoljniji.

devica horoskop

 

Vaga 

Većinu pripadnika ovog znaka će i dalje pratiti ruka sreće na poslovno finansijskom planu. Ako je nekad vreme da poradite na ostvarenju svojih planova  - sad je! Nemojte čekati drugi trenutak, i zaboravite na plan ,,B''. Potrudite se da precizirate ka čemu se tačno krećete i bićete na izvanrednom putu da sanirate greške i ostvarite željeno! Svoju inspiraciju,rad i svoje ideje tokom ovog meseca dobro unovčite, jer ići će vam na ruku poboljšanje finansija. Vladar vašeg znaka prolaziće kroz znak Bika, što je jako dobro za vas ako umnožavate svoj kapital; medjutim, ako vam samo apetiti i raskalašnost budu u porastu, onda će biti velikih problema da se zadržite na sadašnjem dobrom putu i statusu. Neumerenost nikome dobro ne donosi.

Ljubavni apetit će vas pratiti tokom celog meseca, baš velika promena za vas. Manje napetosti, više lagodnosti. Moguća je i neumerenost u svakom zadovoljstvu. Uživaćete, to je sigurno. Ukoliko osećate neku težinu i teskobu u svom domu, pa okrenite se nekim kreativnim aktivnostima koji dopuniće vas pozitivnom energijom. Možda je vreme i da svoj ljubavni ugao obogatite nekom novom dekoracijom, kako bi vam se poboljšao protok energije u domu i poboljšao seksualni život. 

vaga horoskop

 

Škorpija 

Na poslovnom planu pravo je vreme da se pozicionirate na jednom mestu i zauzmete čvrst stav i doslednost. Čeka vas veliki rad i velika ulaganja. Mentalno ćete i dalje možda biti negde na odmoru, ali će se od vas tražiti da budete ,,ovde i sada''. Moguće je i smanjenje poslovnih putovanja i kretanja,ali povećanje poslovnih saradnji ili obnavljanje nekih ugovora i dogovora. Moguće je da će sve u vama ključati od pobune, ali ako ostanete usmereni na dobit, manje će biti nervoze a više dobitaka. 

Ljubavno sve, sve ali samo da vam niko ne ,,soli'' pamet. Nećete trpeti nikakve kritike i zahteve koji vama ne donose inspiraciju i želju za akcijom! - ako ne može već da se uživa, onda bolje ničega i da ne bude. Zauzetim Škorpijama ide dosta dobar period prožet mirom, harmonijom i zadovoljstvima; dok slobodni će više uživati u samom zavodjenju. Moguće je da će više osoba biti u planu, dok jedna ne bude odgovorila baš na pravi način i sa pravom energijom. Planeta ljubavi će boraviti u polju vaših partnerskih odnosa, manje ulazite u debate, više se zabavljajte! Možda vam je čak i vreme da se konačno skrasite!

skorpija horoskop

 

Strelac 

Većini pripadnika ovog vatrenog znaka, sam početak meseca može doneti nemire na poslovno finansijskom planu. Biće potrebno da malo prištedite - a to će vam najteže ići na ruku. Kao da ma koliko se trudili i radili, opet finansije ne stižu sve da pokriju. No, ipak, druga polovina meseca biće vam već laganija i opuštenija. Mala sreća će vas nagraditi dodatnim elanom i dobrom energijom da postignete bar dobar deo onoga čemu težite. Biće sreće i otvorenih vrata, a i mogućnosti da sve što ste posejali konačno počnete da žanjete. Ulažite mudro i o ekonomskoj isplativosti vodite računa i do kraja meseca bićete na dobitku.  

Na ljubavnom planu moguće su nesuglasice najviše oko toga šta vi istinski želite a zbog čega se u stvari raspravljate? Pokušajte da ne ulažete na pogrešnu stranu energiju i da ne zbunjujete suprotnu stranu. Mart vam je možda doneo neki nov ljubavni pravac, te razmislite šta se tu stvarno dešava. Ako odavno na nekoga čekate, ovaj mesec bi trebao da vas uputi na korak napred i učvrsti vam neku ljubavnu ideju. Možda obnovite neku vezu. Pokušajte da tokom ovog meseca se više zabavljate i uključite u neke lepe aktivnosti koje će vas relaksirati i probuditi na akciju u ljubavnom zavodjenju.

strelac horoskop

 

Jarac 

Ogromna koncentracija energije se nalazi u vašem znaku, te od te siline snage u nekim momentima možda više nećete znati kako sa sobom da izadjete na kraj! Možda ste prezahtevni u sopstvenom disciplinovanju, i kruti prema samom sebi; te tokom ovog meseca je dobro da pokažete svoje kvalitete i sigurno da hoćete, ali i malo razmislite dokle mislite tako i da li vas tolika upornost i odricanje dovodi do blagostanja i svrsishodnog cilja?! Ovaj mesec vas može dovesti do vaših ciljeva, ali i može do suludo utrošene energije ukoliko ne pronadjete način i da se malo opustite i relaksirate. Svaki posao mnogo lakše ide ako postoji zadovoljstvo u njegovom obavljanju. 

Ljubavno ste u punoj snazi, mada delujete suzdržano. Možda niste još sasvim sigurni da li da obnavljate neku vezu ili da se prepuštate nekim novim ponudama. Ipak, sve su šanse da vam ceo mesec bude ljubavno bogat. Potrebno je samo malo da se opustite i prepustite ljubavnim čarolijama....a itekako će ih biti! Tačka vaše seksualne snage iz dana u dan raste. Nećete moći još dugo da budete ,,suzdržani''. 

jarac horoskop

 

Vodolija 

Većini pripadnika ovog znaka, poslovna strana može doživeti neke promene. Znali ste vi da nešto se mora promeniti, možda i jedva čekate jer ovo što je sada, postaje vam dosadno. Ipak, menjalo se ili ne, poslovno finansijski ćete biti dobri. Možda će više biti problematičan vaš životni tempo, koji po prirodi stvari će vam kidati živce. Na planu komunikacijskih odnosa može biti nesuglasica i problema. Mrzeće vas da sve objašnjavate, a biće potrebno. U saobraćaju takodje, kao gde god da krenete neki problemčić. U vašoj podsvesti ponajviše! Šta je to što vas toliko uznemirava, a nije poslovno? Nešto vas toliko blokira da će čak i vaši živci prestati da reaguju na stimulanse! Kako poslovna strana nije problematična - ako tražite posao, ovog meseca ga možete naći. Prema tome, pozabavimo se ljubavnim životom:

Ako ste se mnogo dvoumili oko počinjanja svog ljubavnog udvaranja, ovaj mesec će vam sam doneti ljubavne blagodeti - i to na vrata! Šta i koga ste izbegavali, sad neće baš ići tako glatko. Nekome se dugo i uporno dopadate, i ta osoba se neće ustručavati da vam pokaže svoju naklonost. Možda će vas neko vreme mučiti sumnje da li je ta osoba uopšte za vas, ali ponuda može biti suviše sladostrasna da bi je odbili. Uredite svoj ljubavni ugao na vreme, da se posle ne bi ljutili sami na sebe što ste zagrljaje dočekali nespremni!  Komšiluk i rodbinu obavestite na vreme da vas ne uznemiravaju dok vi uživate!

vodolija horoskop

 

Ribe 

Tokom ovog meseca čeka vas veliko angažovanje na poslovnom planu. Biće teže nego inače, i tražiće dosta ulaganja energije i sredstava, ali i vrlo isplativo. Već od 8.aprila bi trebalo ići na bolje i od tad možete ugledati svetlost u svom novčaniku. Bićete raspoloženiji i produktivniji. Ućićete u ovaj period sa više elana i vere u boljitak, ma koliko u nekim trenucima delovalo kad da sve što se uradi je pogrešnije od prethodnog. Dobro je da preispitujete svoje korake i nastavljate da radite gde ste stali. Mogući su u nekom momentu problemi sa konkurencijom, ali ko je dosledan svojim ciljevima, ne stižu ga komentari zlonamernih. Ostanite verni sebi i svojim snovima - oni su vam najsigurniji put da istrajete i obnavljate svoju snagu!

Na ljubavnom planu i sami vidite da je potrebno da se manje nervirate i više smejete i zabavljate. Moguća je ljubav iz okruženja ili sa kraćeg puta. Slobodnima se smeši nova ljubavna veza i obnavljanje ljubavnog zanosa i čari, mada se može i neka stara u nekom trenutku pojaviti. Na šta god da se odlučite, udovoljićete sebi i svojim željama. Problem može  nastati na polju prijatelja i njihovog nerazumevanja za vaše  potrebe, a manje za njihove. 

riba horoskop

 

 

 Srećno!

Milena Tijanić, astrolog
facebook 

 

 

 

Naši partneri

Pročitajte još...

05 FEB 2019 Autor: Medicicom

Nedeljni horoskop od 4.-8.februara