Šta to zvezde kuvaju za februar

02 FEB 2018
Autor:
Medicicom

Izvor fotografije: http://discoverscottishgardens.org/

 

Ovan

POSAO: Mesec februar vama počinje dosta obećavajuće. Imaćete pored dobre energije i razne ideje kako da unapredite svoje poslovanje i napredak. Bićete spremni  da čujete i uzmete u obzir razne novitete a naročito će vas privlačiti sve što je vezano za inostranstvo. Do polovine meseca pratiće vas dobra energija i pozitivizam, te je to period kad vam je povoljno da proširujete svoj poslovni put. Od druge polovine meseca, moguće je da ćete naići na neke neplanirane probleme ili neke nejasne situacije. Ne dozvolite da vam jedan moguć peh sruši kulu koju ste s najvećom verom sagradili.

LjUBAV : Tokom ovog meseca vama će više prijati slobodne aktivnosti i druženja. Bilo da ste slobodni ili zauzeti, ovaj mesec će vam doneti prave novitete i osvežiti vaše srce! Ukoliko ste u potrazi za ljubavnim partnerom, moguće je da ćete  preko prijatelja  upoznati svoju novu životnu saputnicu ili pak će vam neubičajno mnogo prijati društvo neke prijateljice ili prijatelja. Možda vam na početku neće delovati kao nešto ostvarljivo, ali kako vreme bude teklo uvidećete da se vaš odnos ipak produbljuje.

horskop ovan

 

Bik

POSAO : Za vas ovaj Februar će biti radno aktivan ali ćete i uživati bilo u novitetima na radnom mestu i učenju novih stvari, bilo u druženju sa kolektivom. Bićete raspoloženi da isprobate mnogo toga novog, a sa tim i da učvrstite mnogo bolje svoju radnu poziciju. Moguće je da će vam mnoge stvari biti olakšane novom tehnologijom a moguče je da ćete i više putovati preko posla. Sredinom meseca moguće su neke nesuglasice na radnom mestu, ali i problemi novčane prirode. Ipak, to će biti kratkotrajno. Ubrzo ćete pronaći rešenje kako da popravite svoju situaciju. Druga polovina meseca nije vam povoljna za pozajmice i rešavanje nekih problema vezanih za dokumente i papire od vrednosti.

LJUBAV : Za vas je ovo pravi mesec pustolovina! Kao da ćete dobiti krila da otkrivate nove emotivne horizonte! Privlačiće vas sve neubičajeno i drugačije. Poželećete da eksperimentišete i doživite neko novo iskustvo. Slobodni će biti u prilici preko posla da upoznaju osobu koja će neobično da ih inspiriše i motiviše. Bićete puni elana i ljubavi za novi početak. Zauzetim Bikovima sledi preokret u ljubavnoj vezi a sa tim dolazi i veliko uzbudjenje i radost otkrivanja neke divne strane partnera koju možda do sad nisu ni primetili. Doživećete veliki ,,vetar'' u ledja i napredak u svojoj ljubavnoj priči.

horskop bik

 

Blizanci

POSAO: Za vas je ovo mesec poslovnih saradnja u okviru različitih grupa, inostranstva i iznenadnih poznanstava. Radovaće vas sve što je inovativno i neće vam biti teško da se prilagodite. Naravno, sa svojim mnogobrojnim idejama ćete se truditi da doprinesete rastu poslovanja i širenju mreža na tržištu. Znanje koje imate a koje vam do sad nije bilo primenjivo, konačno će naići na dobro tlo. Društvene mreže i kontakti sa mnogobrojnim a različitim ljudima će vam tokom ovog meseca biti od velike koristi. Naročito što će u vama biti probudjeni neki novi horizonti i poželećete više da se angažujete i istražite. Čuvajte kontakte sa inostranstvom, moguća je brza i iznenadna zarada.

LJUBAV : Tokom ovog meseca mnoge stvari na svom ljubavnom planu ćete težiti da ispravite. Ako vas je nešto dugo mučilo, pravo je vreme da učinite korak promene. Svako ulaganje u svoj ljubavni život i stabilnost onda kad je najteže, kasnije najbolje plodove daje. Ukoliko ste slobodni, ljubav na daljinu je itekako moguća tokom ovog perioda za vas! Ipak čuvajte se prenaglih odluka. O svemu se sa suprotnom stranom dogovarajte, kako se ne bi dogodilo neko mimoilaženje. Ukoliko ste zauzeti, partner će vas poprilično mentalno stimulisati a sa tim i ponovo tiho zavoditi.

 

horskop blizanci

 

Rak

POSAO: Ovaj mesec vama donosi neočekivane i iznenadne promene na poslovnom planu. Moguće je da će se pojaviti neki stari kontakti sa novim, interesantnim idejama. Bićete raspoloženi i na put da idete kako bi što više saznali kako da unapredite svoj posao. Radan mesec vas čeka, ali i dosta zabave i finansijskih dobitaka. Ovo je mesec u kom će vaš radni kvalitet biti zaista vidljiv, te očekujte pohvale a moguće je i unapredjenje ili promena poslovne sredine. Imaćete dovoljno energije gotovo tokom celog meseca, ali u trenucima će vam ponestajati takta. Za vas je ovo mesec uvežbavanja strpljenja, a sa velikim smirenjem i mudrim potezima dolaze i velike nagrade.

LJUBAV: Ako ste rešeni bili da se tokom ovog meseca samo poslu prepustite, razmislite još jednom! Nećete imati mnogo vremena posle da se predomišljate, jer već ste privukli nekoliko osoba u svoj život, te nije vreme za odustajanje i povlačenje u poslovne sfere! Možda će delovati sve suviše nesvakidašnje i neuklopivo, ali jedna priča će imati nastavak - i izmaće sve izgleda da je vrlo uklopiva! Čuvajte se samo prevelikog izlaganja javnosti da ne bi naišli na oštre kritike zbog mreže oko sebe koju ste možda i nesvesno bacili! Senzualnost vam je na maksimumu, te je moguće da ćete osetiti u ,,hodu'' osobu svog života! Nakon ovog meseca, ništa vam više neće delovati isto. Ide vam period ljubavnih promena, neubičajene za vas erotike i želje da konačno vaše srce bude ispunjeno ljubavlju i zanosom!

 

horskop rak

 

Lav

POSAO: Mesec vam može početi burnom promenom i vašim velikim angožovanjem za boljitak vaše finansijske strane. Konstantno ćete osećati da možete nešto mnogo  više i bolje, te borićete se da ostvarite to. Tokom ovog meseca se nećete mnogo obazirati na kvantitet postignutog, već čist kvalitet i visoku cenu. Kao da nećete imati tolerancije za ništa manje od savršenog. Radićete dosta i na svom imidžu i na vašoj slici u javnosti. Vaše organizacijske sposobnosti biće potkovane i velikom inspiracijom da učinite nešto do sad nevidjeno. Bićete sjajan organizator i motivator drugima kako treba se boriti za bolji život. Mnogima ćete tokom ovog meseca biti kao najbolji prijatelj u najtežoj nevolji!

LJUBAV: Vaša ljubav nema cenu ali ima uslova. Neke stvari ćete težiti da promenite i poboljšate. Osećaćete da je vreme da strasti poprime i neki dublji, ozbiljniji karakter. Mnogo ćete pričati na temu ljubavi, naročito onoj preko društvenih mreža. Moguće je da će vam se upravo preko tih istih i pojaviti neka zanimljiva osoba, pravo osveženje za vašu senzualnu prirodu, jer godiće vam komplimenti i nov način komunikacije. Zauzetim pripadnicima ovog vatrenog znaka ljubavna veza može poprimiti neki ,,slobodniji'' karakter. Moguće je da ste se oboje uželeli izazova. Tokom ovog meseca dobro ćete osvežiti svoju vezu.

 

horskop lav

 

Devica

POSAO: Pripremite se za dosta naporan i radan period. Imaćete mogućnost za poboljšanje svojih finansija, ali vaše poslovanje tražiće neke promene. Možda će vam na početku teško padati da se u novitete uklopite, jer ipak vi najviše cenite red i neki redosled, ali ovaj mesec ća vam sasvim poremetiti šablon na koji ste navikli. Svakako dobro za vas! Vaše je da izazov prihvatite, te pokažete šta stvarno znači dobro obavljen posao i to da se vi najmanje od svih bojite zahtevnog rada. Pružajte i dalje kvalitet, i vi se nemate čega bojati. Ukoliko budete u prilici da spojite neki lični posao sa javnošću, biće vam dobar period za ulaganje u marketing. Najveća isplativost. Ovo vam je mesec takodje za nove saradnje, za novi posao ukoliko ga tražite i svakako napredak.

LJUBAV: Taman kad ste pomislili da neka priča ima kraj, a ono tek ona počinje. Očekujte neočekivano. Ništa neće biti onako kako ste navikli, ali biće mnogo bolje po vas. Moguće je da ćete preko posla zainteresovati veoma uzbudljivu osobu. Osobu koja će vam ceo svet naglavačke okrenuti, ali koja će vam otvoriti novo poglavlje u životu! Ukoliko ste zauzeti, vaša veza će doživeti strasti na koje ste odavno zaboravili. Bićete raspoloženi mnogo da pričate o vašem odnosu i šta bi sve bilo dobro da se promeni - pa će se i promeniti. Ne bi bilo loše da malo zaboravite na brige i posvetite se partneru, onako kako ste na samom početku veze umeli.

 

horskop devica

 

Vaga

POSAO:  Tokom ovog meseca ćete više imati potrebu da se zabavljate, nego da radite. Privlačiće vas uglavnom zabavna strana života. Ipak, pošto od nečega mora da se živi, ovaj vam je mesec odličan da spojite lepo, zabavno i korisno. Ićiće vam od ruke sve što vas ne vezuje nekakvim ugovorima. Razne slobodne aktivnosti, hobije ćete biti u prilici i da unovčite. Mogući su i vanredni poslovi, ili poslovi koji će zahtevati kraća putovanja. Pošto imaćete energije da obidjete svet, putovanje, zabavu i posao ako uspete da uklopite - ovo je vaš mesec! Sigurno je da će biti troškova, ali i onih svrsishodnih a to su : ulaganjem u sebe, svoju edukaciju i promenu načina razmišljanja vi dobijate posao iz svojih snova!

LJUBAV: Neke ljubavne priče imaju svoj rok trajanja, ali vaša će poprimiti samo drugačiji oblik. Biće vam uzbudljiva nova dešavanja. Umorni ste od nekakvog čekanja kad život nema reprizu! Gde god se budete pojavili plenićete pažnju! Možda se nećete osećati tokom ovog meseca kao ,,baš svoji'' ali promene koje će vam se dogadjati, biće pokazatelji da vi napredujete. Zauzete Vage će se čuditi iznenadnim dešavanjima, ali i uživati - jer stalno će biti nekih društvenih aktivnosti koje uključuju i ljubavne izazove. Buran će vam biti ovaj mesec, ali svakako ostaće u sećanju kako sam život je pun iznenadjenja i vredan življenja!

 

horskop vaga

 

Škorpija

POSAO:  Pošto ste vi već dokazali svoj kvalitet, vreme je i da ga unovčite. Ovo je mesec u kom će vam i najveće angažovanje biti upravo na odabiru poslova koji donose najbolje finansije. Umorni ste od mnogobrojnih poslova koji donose samo ,,dobar glas'', jer njega je dobro imati, ali od njega se ne plaćaju računi. Te kako započnete ovaj mesec, takav će vas ritam pratiti. Dobar vam je mesec za nove saradnje, nove poslovne izazove i naplatu svog znanja. Ipak za samo partnerstvo i neke zajedničke projekte bi trebali uzeti u razmatranje više opcija. Čuvajte se onih koji mnogo obećavaju a na delima prikazuju samo troškove. Poslovi sa inostranstvom bi mogli doneti najviše nervoze ali i mnogobrojne nove kontakte.

LJUBAV: Iako su velike naznake da će vam ljubav sama ući u kući, vaše misli mogu biti više usmerene na internet i mobilnu komunikaciju. Kao da će vam više prijati sloboda i rasterećenje od svake odgovornosti. Privlaćiće vam pažnju sve što se samo nudi ali i izmiče, jer eto, potrebno vam je neko novo uzbudjenje i nešto sasvim drugačije. Moguće je da će se dve osobe pojaviti u vašem životu, pa idu vam velike ljubavne dileme u susret. Zauzete Škorpije će nove akcije postaviti u svom domu. Bićete u prilici da mnogo toga unapredite, ali deluje da ćete u nekom momentu sve prepustiti partneru a vi se samo prepustiti uživanju i iščekivanu dobrih stvari.

 

horskop škorpija

 

Strelac

POSAO: Pred vama je veliko angažovanje na kreiranju sopstvenog novog imidža! Rešili ste da pokažete koliko zaista vredite i koji su vam sve kvaliteti! Bićete pravi borac za sopstvena prava i neće vam biti teško da učinite ma kakvu promenu koja bude potrebna! Pravi mesec za vas i vaš bolji poslovni put! Finansije bi trebale biti stabilne, ali ovaj mesec se kod vas i ne radi o finansijama već o ličnoj promociji i boljitku svog statusa. Svesni ste da sa njegovim boljitkom, eto vama mnogo više novih poslovnih angažovanja i bolje finansijske isplativosti. Boljeg posla i više novaca.Čuvajte se ishitrenih odluka ma koliko sve delovalo inspirativno i osvežavajuće. Stari savezi biće vam od najveće pomoći.

LJUBAV: Tokom ovog meseca ćete najviše sebe stavljati u prvi plan, no ipak, moguća je i neplanirano poznanstvo na nekom kraćem putu ili preko neke kraće poslovne saradnje.Možda i u hodniku ili liftu upoznate sasvim neobičnu a interesantnu osobu vrednu pažnje. Mnogo ćete tokom ovog meseca razmišljati o svom životu uopšte, ali na kraju bićete u prilici da osetite same čari ljubavne avanture koja vam može iz korena promeniti vidike! Zauzeti Strelci će imati potrebu da se takmiče sa voljenom osobom. Kao da ćete stalno osećati da vas nešto provocira i izaziva. Računajte da neke stvari će težiti da se promene.

 

horskop strelac

 

Jarac

POSAO: Kako su dve teške planete u vašem znaku, sigurno da ste osetili odredjenu težinu života. Ali, vama je i data tolika snaga i upornost da ne postoje prepreke koje vas mogu zaustaviti u nastojanjima da svoj poslovni put uskladjujete po sopstvenim merilima. U nekim momentima ćete možda želeti da promenite državu i otputujete daleko, te krenete svoj život ispočetka. Biće i prilike kroz nove kontakte koje ćete tokom ovog meseca steći. Finansijska strana tokom ovog meseca za vas je promenjiva, ali ne zato što neće biti novaca, nego što će i vaše potrebe da rastu. Dobar vam je ovaj mesec za planiranje svojih budućih angažovanja ali i promenu posla. Pokušajte da ovaj mesec iskoristite za poboljšanje svog imidža u društvu.

LJUBAV: Tokom ovog meseca radije ćete se prepuštati slobodnim ljubavnim aktivnostima i veseloj bezbrižnoj komunikaciji, nego što ćete tražiti ljubav svog života. Pokretaće vas sasvim drugačije osobe nego do sad. Bićete spremni da rizikujete i osvajate nove osobe, ali više zbog procenjivanja sopstvenih mogućnosti. Kada sebi budete dokazali da ste itekako još uvek poželjni, plenićete još više svojim samopouzdanjem i dostojanstvenim držanjem te je moguć i ulazak u vezu na ,,daljinu''. Zauzeti pripadnici ovog znaka neće doživeti neke posebne ljubavne promene, sem onih koji se tiču promena vaših navika.

 

horskop jarac

 

Vodolija

POSAO: Ovo je vaš mesec, te je i za očekivati da se pokažete u najboljem svetlu! Bićete komunikativni i inspirativni tokom celog meseca; a obilje energije u vama biće pravi pokretač i drugima - kako čovek može menjati svoj život a pri tom opet ostati dosledan i društvenom, i poslovnom. Na poslovnom planu, moguće je da će vas neubičajeno nervirati protokoli ili neka dodatna angažovanja. Ipak, mogu vam doneti novaca, pa preispitajte svoje težnje pre nego donesete konačnu odluku. Borićete se za reforme, i uvodjenje nekog novog sistema u poslovanju. Vi ste pravi pokretač za inovacije i nove dobre sporazume. Ovo je mesec u kom ćete voditi glavnu reč i biti veoma primećeni. Dobar vam period ide u susret sa mogućim novim poslovnim ponudama,dešavanjima i idejama.

LJUBAV: Možda na početku meseca će vam delovati kao da vam je ljubav okrenula ledja, ali možda je to samo vaš predosećaj da će nešto krenuti u sasvim drugom pravcu. Vama se smeše nove ljubavne ponude, avanurističkog karaktera, ali uzbudljive i vredne pažnje. Ovo je mesec u kom ćete zaista razmišljati o raznim predjašnjim ljubavnim dešavanjima, ali na kraju ćete ipak najveći akcenat staviti na svoje želje i kakvog to partnera zaista tražite u životu. Moguće je da će se pojaviti nova osoba medju prijateljima, u kolektivu ili preko nekog poslovnog angažovanja. Nova energija vam ide u susret a vi blistaćete više nego ikada! Zauzete Vodolije će takodje preispitivati deo svog ljubavnog života, ali i biti u centru pažnje svog izabranog partnera. Uživajte, ovo je vaš mesec, i treba da se potrude oko vas!

 

horskop vodolija

 

Ribe

POSAO: Pred vama je dosta zahtevan poslovni period, te od samog starta potrudite se da uhvatite ritam! Ovo je mesec u kom možete stabilizovati svoj poslovni put, te nije dobro da ,,dremate''. Nešto što ste u prošlosti započeli, ovaj mesec će doneti nastavak ili imati težnju za nastavkom saradnje. Posao vam se može udvostručiti, ali boljitak finansija će tražiti neka drugačija angažovanja. Imaćete potrebu da radite u miru i tišini, ali bojim se da će previše biti noviteta koji će tražiti konkretnu akciju! Budite spremni na promene, a sa njima očekujte i finansijske dobitke. Možda će nešto ,,raditi'' bez logike, i sam posao se pokretati bez ikakvog plana, ali dobre stvari, na kraju krajeva, i dešavaju se neplanirano.

LJUBAV: Mnoge Ribe će tokom ovog meseca biti na ljubavnom iskušenju. Mučiće vas dileme kako postupati u novonastalim situacijama. Ljubavne avanture će vam se same nuditi, a vi kao da ćete sve izokola posmatrati i na sve bacati sumnju. Jer nije važno samo nešto odlučiti, nego odlučiti ono jedino što je ispravno. Vaše odluke vam mogu mnogo promeniti ishod sadašnje ljubavne situacije. Ostanite ,,budni'' okom ali i srcem. Zauzete Ribe će se naći na prekretnici svog ljubavnog života. Moguće je da ćete poželeti više nego što trenutno dobijate, ili ćete poželeti da se konačno sve stabilizuje a ako je moguće i poradi na produbljivanju odnosa. Tokom ovog meseca iznenadjivaćete sami sebe svojim ljubavnim umećem; ali znajte da je vaša prava tačka privlačnosti vaša plemenita duša sa kojom neprimetno zavodite i osvajate.

horskop ribe

 

Srećno!

Milena Tijanić, astrolog

facebook

 

 

Naši partneri

Pročitajte još...

11 JUL 2018 Autor: Medicicom

Venera u Devici, kreću ljubavne analize