Venera je u znaku raka i ostali znaci zodijaka

01 AUG 2017
Autor:
Medicicom

Izvor slike: https://steemit.com/health/

 

Od  31.jula u 14:53 Venera prelazi u znaku zodijačkog Raka ( ali će za nas biti osetna tek od 1.avgusta). Kako ona prikazuje uživanje u sveopštem smislu, ovo bi bilo uživkanje u krugu porodice, uz obavezne aktivnosti uz vodu'.

Ovo takodje prikazuje razne ukusne poslastice spremane u društvu. Kućna druženja, posete familiji, ljubav ka materinstvu, ćerkama; pojačava ženstvenost i ženski princip uopšte.
Ovo bi bile i sve devojke koje će otkriti svoju ženstvenost, ili potreba da se ženstveno odevamo.
Ovo su sve lepršave haljine koje otkrivaju više senzualnost, nego erotiku. Kao devojka koja otkriva svoja ramena dok telo joj je pokriveno dugom, širokom haljinom. I dalje je privlačna i poželjna.
Mnoge devojke će poželeti da ostanu u drugom stanju, mnogi momci da zasnuju porodicu.

Kako će to delovati na ostale znake zodijaka?

Većini Ovnova će ovaj period biti započet romansom na putu. I to u poseti familiji, rodjacima. Dobra zabava, druženje i moguć neki nov poslovni predlog.

- Bikovima ovaj period tranzita Venere počinje umnožavanjem posla, ali i uživanjem u njemu. Imaćete prilike da radite zaista šta volite. Ljubavna privlačnost vam se povećava.

- Blizanci će imati potrebu da ugadjaju sebi, ali neće ni porodica oskudevati u darivanju. Biće raspoloženi za ljubav ka celom svetu a i za potragom za ,, ono pravo''.

- Rakovi će se prepuštati uživanju i druženju. Neće imati mnogo elana za rad, već za ljubav i ljubavna preispitivanja. Moguće budjenje avanturističkog duha.

- Lavovi će se uporno boriti za ostvarenje svojih ciljeva sa jedne strane, sa druge će maštati o bekstvu od svih planova. Kao da im je ljubavna strana malo zamrla, pa je vreme da je pokrenu.

- Device će biti prvo fokusirane na sebe i svoju senzualnost. Ovo je za njih pravi period inspiracije koji pomoćiće im da unaprede sebe. Održavaće mir i dobro raspoloženje u familiji.

 

venera u znaku raka

Izvor slike:https://www.pinterest.com/

 

- Vage će imati prilike da započnu sopstveni posao. Imaće pomoć familije, ili će se aktivirati u nekim zajedničkim poslovima. Moguća je ljubav preko posla. Pleniće svojim stilom i ženstvenošću.

- Škorpije će razmišljati ponajviše o svim mogućim putovanjima, i šta bi sve bilo dobro videti. Uglavnom će ih zanimati provod i okupljanja. Mogući su pozivi sa raznih strana da idu u posetu.Upoznavanja ,,potencijalnih ljubavi'' na neobičnim mestima.

- Strelac, većina pripadnika ovog znaka će imati dublju potrebu za sentimentom, osećanjima. Imaće neverovatnu harizmu i osećaće se dobro u svojoj koži. Moguća su rešavanja nekih pitanja oko nekretnina.

- Jarac, potreba za zaljubljivanjem i mirnom lukom. Potreba za mirom i harmonijom. Inspiracija će doći sa nekog putovanja.

- Vodolijama sledi moguća neverovatna ljubav - u osobu u koju su najmanje očekivali da se zaljube! Varnice će iznenada bljesnuti, i prijateljska komunikacija dobija sasvim drugu dimenziju.

- Ribe tokom ovog perioda će biti rešene da svoj ljubavni status unaprede. Bićete raspoloženi da udovoljavate suprotnoj strani, pravite kompromise i lagano je osvajate. Romantičan period vam ide.


S ljubavlju,
Milena Tijanić, astrolog
Facebook: Astrologija, ljubav i život

 

Naši partneri

Pročitajte još...

26 MAY 2018 Autor: Medicicom

Numerologija - Otkrijte značenje broja Vašeg imena