Venera po astrološkim kućama

14 MAR 2019
Autor:
Medicicom

Izvor fotografije: https://holistictruth.wordpress.com/

 

Venera po astrološkim kućama jer tamo gde nam je Venera, tamo nam je harmonija, ljubav, lepota,sklad...

 

Venera u prvom polju

Da voliš da si uvek doterana ( i da je to primećeno), da si uvek našminkana, da ima nečega damskog u tebi. Da imaš ljubav ka sebi. Prema znaku na podznaku, bio bi stil oblačenja frizura, šminka.Predstavljanje sebe. Prema stepenu- preciznost,boje, naglašenost i sl.

Venera u drugom polju

U drugom polju, to je već trošenje novca na zadovoljstvo, samo po sebi. Ako nema tu ničega saturnijskog što bi te sabotiralo, umećeš ti mnogo lepo i da zaradiš, a i da potrošiš.

Venera u trećem polju

Ako je Venera u trećem polju, uživaćeš na kraćim putovanjima gde možeš i ljubav pronaći. Volećeš rodjake,komšije, možda ponajviše mladju sestru, uživaćeš u harmoniji, književnosti, radosti življenja.

Venera u četvrtom polju

U četvrtom polju sa Venerom imaćeš ukusa u uredjenju doma. Divne roditelje, ljubav u porodici, ljubav ka precima,zaljubljivanje i u starosti, pred sam kraj života.

Venera u petom polju

U petom polju, ako je nekome važan ljubavni život - to je ovoj Veneri! Može biti dosta ljubavnih veza i popularnost kod suprotnog pola, ali i radost ka deci i kreativnost.

Venera u šestom polju

Venera u šestom polju donosi radost na poslu. Omiljenost kod zaposlenih, lakoću da se odradi željeno; jer sve što se radi, radi se iz ljubavi. 

Venera u sedmom polju

Venera u sedmom polju, donosi dobre ortake, brak iz ljubavi, lepog partnera. Često popularnost na javnoj sceni i mir sa zakonom. 

Venera u osmom polju

U osmom polju može doneti neku fatalnost na ljubavnom planu. Želju da se voli do smrti. Da se osvoji ljubav pošto poto. Mora se tu žestoko voleti ili nikako. Velike su borbe na ljubavnom planu, jer eros je jak. Mogu postojati i neke neubičajene opsesije.

Venera u devetom polju

Venera u devetom polju je ona od ''zanesenih'' venera. Kako je deveto polje polje Neba, pa ona stremi velikim visinama. Sreća je u inostranstvu ali i raznolike ljubavne avanture. Ova Venera sve podiže za stepenik više, jer je učena i naučena. Bogato životno iskustvo uz ljubav koja sve nadahnjuje.

Venera u desetom polju

Venera u desetom polju je već rodjena sa odredjenom protekcijom. Obično je omiljena u društvu, popularna, uvek ima odnegde pomoć a naročito na poslovnom planu. Kakav god da se život vodi, teži se još boljem. Kriterijumi su visoki i često se dobije više nego što se realno zaslužuje.

Venera u jedanaestom polju

U jedanaestom polju, ljubav medju prijateljima, ljubav ka prijateljima, ljubav mogu i ukrasti prijatelji. Ljubav ka udruživanjima i udruženjima. 

Venera u dvanaestom polju

U dvanaestom polju se već nalazi po malo zatočena. Jedino ako nije spremna da potraži ljubav na kraju sveta! - onda može osloboditi svoju emociju, te ostvariti san o kome sanja....mogu biti tajne ljubavi, u ljubavi tajne..Lepota za koju se treba pomučiti da bi se pronašla. 

 

Kada je Venera ugrožena lošim aspektima može svega nedostajati. Ali, kada bi se svako vratio na svoju baznu poziciju Venere - ono što je do nje, obojila bi bojama harmonije i otkrila ključ svog srca.

 

Milena Tijanić, astrolog
Facebook: Astrologija, ljubav i život

 

 

Naši partneri

Pročitajte još...

29 MAR 2019 Autor: Medicicom

Venera u ribama, romantična venera