Venera u Devici, kreću ljubavne analize

11 JUL 2018
Autor:
Medicicom

 

Izvor fotografije: http://unlockastrology.com/

 

Iz sjajne i blistave Venere u Lavu - gospodarice, ponosne i po malo preke - Tranzitna Venera ulazi u znak Device u našem Zodijaku. Sušta suprotnost, ali ništa manje vredna; samo su prioriteti posve drugačiji. Dok će Venera u Lavu glancati svoju krunu na glavi, hodati na visokim potpeticama i zavoditi svet oko sebe - Venera u Devici će marljivo raditi ne mareći za sjaj i čistoću ma kakvog ''zlata'', već samo onu koju vešto skriva u sebi i koju će samo retki primetiti. 

Venera u Devici nije kao ostale Venere. To nije devojka koja će sa lakoćom izražavati svoju lepotu, niti ona koja će mesiti najlepše kolače. Ona je sinonim čistoće i urednosti, pa je to devojka kojoj ime dizajnera neće biti bitno, koliko urednost samih šavova. 

Venera u Devici nije devojka koju ćete prvu primetiti u klubu, već poslednja.ako je uopšte i primetite..jer ona sedi u nekom dalekom ćošku, samo posmatrajući i pijuckajući svoje piće...

To nije devojka koja će iz strasti odigrati tango, već ona koju će strast povesti do kakve biblioteke u kojoj će otkriti najdublje tajne, golom oku nevidljive...jer ona vidi sve, i ona zna sve...i ona primećuje sve...jer samo dok je poredjala sve naslove, već je bila upućena..

 

Venera u Devici

Izvor fotografije: https://mysticmedusa.com/

 

Ne očekuj od nje da ti otkriva svoje tajne

Ne, ne očekuj od nje da ti otkriva svoje tajne, smatraće da si neinteligentan. Kod nje ćeš morati da čitaš izmedju redova, jer ako ti bude počela da crta, počeće i kravatu da ti namešta, i šniclu da secka u tanjiru...tada, budi siguran, da nema ništa od toga da ćeš je osvojiti..i ne, neće se predomisliti, slobodno putuj dalje...

Sa ovom čarobnicom nije lako. Devica je znak sa dvostrukom voljom Merkura, pa ono što ti kaže može biti samo test pred ispit.... I ne, nije ona stidljiva, nit ćutljiva il nepoverljiva - za nju trebaš biti dostojan da ti se pokaže.

 

Kreće period ljubavnih analiza

Što znači, lepe moje Venere, da ulazimo u period ljubavnih analiza. Analiziraće se sve, bez predaha i do najsitnijih detalja. Možemo reći da će nam ljubav proći kroz ,,sito i rešeto''. Tek kad sve bude podvedeno pod ,,moguće i ne vredi se boriti'', poredjano po nekom redu i redosledu..propušteno kroz i najmanju moždanu vijugu, možda dodje red i na srce da se oglasi...Nije ovo sladak period al biće sve očišćeno i stavljeno na znanje. Vodite računa šta radite.

 

 

Poznati sa Venerom u Devici:

Džuljia Roberts, Brižit Bardo Gven Stefani, Šarliz Teron, Angela Merkler, Aleksa Chung,... 

 

 

S ljubavlju,

Milena Tijanić, astrolog
Facebook: Astrologija, ljubav i život

 

 

 

 

 

 

Naši partneri

Pročitajte još...

20 JAN 2019 Autor: Medicicom

Crveni "krvavi" mesec 21.januar