Zbog čega nam je potrebna Natalna karta?

02 MAR 2018
Autor:
Medicicom

Izvor fotografije: http://nlo-mir.ru/civilizacia/

 

Kakva su vam očekivanja od Vaše Natalne karte? To je isto kao i kad od same sebe nešto očekujete da se desi. 

Vaša Natalna karta ste vi, a vaš karakter je vaša sudbina. Ono za šta se čovek svesno ili nesvesno priprema, to mu se dešava.

Sigurno da jeste neki Put zapisan, da je čovek za nešto predodredjen, da ima neke predispozicije za nešto možda bolje od svih ostalih..ali..ako ne radi na njima, spržiće ga struja života i utopiće se u masu. 

Ako neko zna da ima dar za jezike, da mu lagano ide učenje jezika - hoće li ih znati ako ne počne sa učenjem??

Nekad nešto probaš, vidiš da ti ne ide, batališ. Ideš dalje. Nekad i moraš da se tražiš da bi se pronašao. I to nije gubljenje vremena. Proživećeš život za tri romana. Izgubljen li je? Nije. To je tvoj život, posledica tvog karaktera i tvojih odluka.

Mnogo bi lakše bilo da smo u 15 god. znali sve što danas znamo..ali eto, morali smo razne škole da prodjemo, jer ne bi bili ono što smo danas...Treba li zbog toga biti nesrećan? Nesrećan zbog odluka koje smo sami doneli?? 

Da sam pre 20 god. znala sve ovo što danas znam, ne bi nikad pošla ovim putem, ali ni ne bi bila sve ovo što jesam danas i što me usrećuje. Da sam krenula drugačije,možda bi bila nesrećna.

U 15 god. nisam imala karakter kakav imam danas. Uz pomoć mog Natala sam se izgradila i mnogo sam radila, i radim i dan danas - da uvek budem i da jesam ono za šta imam najbolje moguće predispozicije. . Osoba koja ima visoke zahteve od života, ima najviše zahteve od sebe same. Jer neće joj život pružiti ono za šta nije pružila korak..

 

natalna karta

 

Natalna karta otkriva putanju po kojoj bismo se trebali kretati

Natalna karta nam je potreba da bi budno nadzirali sebe i svoj karakter, podsećali sebe u čemu smo dobri, a u čemu ne! Kao što rekoh za svoje predispozicije, ali uvek i sada; znači to su te smernice da ne omašim, da se ne uhvatim za nešto što mi nema nikakvu perspektivu. 

Tipa, eto pričali za voće koje su zarade. Ako mi Venera trula, kako po natalnoj, tako i loša po tranzitima, sve će mi istruleti i doneti gubitke.Odn. to što je drugima donelo novaca, neće i meni.

Čeličanjem svog karaktera gradiš siguran put. To je sadašnji Saturn u Jarcu. 

Ponosna sam na sebe iako je moj Put bio mnogo trnovit, budi i ti ponosna na sebe - šta god da imaš, i šta god da nemaš. Ko god da jesi, i ko god da nisi. Svakog dana, budi ponosna na sebe!

 

  Srećno!

Milena Tijanić, astrolog
facebook 

 

 

 

Naši partneri

Pročitajte još...

11 JUL 2018 Autor: Medicicom

Venera u Devici, kreću ljubavne analize